Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n,mdemf

Kłótnia z chłopakiem. Czy to powód do rozstania??? Pomozcie wejdzcie ocencie....

Polecane posty

Gość n,mdemf

hej wszytskim jestem z chlopakiem prawie 3 lata, jakis czas temu sie poklocilismy pierwszy raz tak bardzo on mnie nawyzywal byl niedopoznania zaczal palic ziolo. W ogole wredny byl dla mnie. Ale przechodze do sprawy. Pewngo dnia jakas kolezanka z jego uczelni cos do niego pisala i on jej napisal tak o sms " szkoda ze sie nie spotkamy" . Potem ja zobaczylam tego esa pytam co to jest a on powiedzial ze na zarty napisal, to ja powiedzialam ze skoro na zarty to jej to powiedz i przy mnie napisal sms jej cos spadaj , a w szkole jej powiedzial ze to na zarty. Teraz kolejna sytuacja, pojechal gdzies z kolegami samochodem tak pojezdzic jego kumpel poszedl do sklepu po picie i spotkal jakies swoje kolezanki i weszly do samochodu cos tam pogadali i wrocili do domu, na drugi dzien moj chlopak wziol nr od kolegi do jednej i napisal jej" milo bylo ciebie poznac" a ona mu odp ,"czy przyjedziecie jeszcze?" on jej juz nic nie odpisal i powiedzial mi ze zarty sobie robił, a po paru dniach ona napisala cos "co tam slychac" a on jej powiedzial "moja dziewczyna jest bardzo zazdrosna skasowala nr twoj i co tam u ciebie" i ona cos tam odp i on wtedy do mnie zadzwonil i powiedzial ze mu napisala i na drugi dzien, ja mu mowie ze nie toleruje tego , i powiedzialam ze skoro to zarty to jej to powiedz i powiedzial jej ze ten sms" milo bylo poznac" byl na zarty jaja sobie z ciebie robilem" i pwoeidzial zeby skasowala jego nr , ze ma kochana dziewczyne, i niechce miec z nimi kontaktu a on odp cos ze spoko , i ja jestem caly czas oto zła, od tego czasu minelo pare tygodni ale mi ciagle jest z tym źle, ze on wziol nr i napisal sobie na zarty, pytalam setki razy czy to na zarty bylo a on powiedzial ze tak, ze tylko mnie kocha ze chce ze mna byc cale zycie, ze przeprasza ale to byly tylko zarty, ja nie wiem czy ja nie powinnam sie z nim rozstac? kocham go ale boli mnie to, on nigdy wczesniej nic takiego nie zrobil, co o tym sadzicie? a i ja mam 21 lat a on 22 ... prosze pomzcie, co o tym myslicie, czy ja powinnam dalej z nim byc?

Gość natalka;;;;;;
a ja się dzis rozstałam z chłopakiem i nie rozpaczam, życie toczy się dalej, a ty jak masz mu nie ufac to zakoncz to i do kolezanek nie pisze sie takich smsów

Gość ggrtrtr
odpuść go sobie...

Gość Matko i córko!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jakieś ŻARTY normalnie!!całe wasze życie to chyba ŻART

Gość dzis nie powiem kim jestem
on nie powinien być z tobą paranoiczko! i mówi Ci to KOBIETA

Gość n,mdemf
czyli uwazacie ze powinnam sie rozstac? ciezko mi, a co z miloscią do niego?

Gość n,mdemf
ehhhh nikt mi nie pomoze.........

Gość n,mdemf
dodam ze mialam z nim swoj pierwszy raz a on ze mna, myslalam ze bedziemy cale zycie razem, i nie wyobrazam sobie robic tego z innym chlopakiem, czy naprawde to jest powod do rozstania? czy wy na moim miejscu byscie odeszli od takiej osoby?

Gość natalka;;;;;;
tu nikt ci nie pomoze rozwiazac problemów z facetem, musisz sama z nim szczerze pogadac i wyjasnic swoj punkt widzenia a jak bedzie krecił to bye bye

Gość MAJAA9898
kochana, najlepiej ty sobie porób takie "zarty " z innym chłopakiem;) a jak nie masz kolegi, to poproś kolezankę, żeby kupiła starter za 10 zł, i niech ci napisze kilka sms... mój chłopak po roku nagle zaczął się interesować kolezankami, baaa- jedna zaprosiła go na wesele, a on palant zamiast powiedzieć "nie bo mam dziewczyne", to jej powiedział "chyba nie dam rady wziąść wolnego z pracy"....co za palant... oczywiscie tez kolezanka poznana "przypadkowo" ...

Gość n,mdemf
maja a czy ty dalej bylas z tym chlopakiem?

Gość MAJAA9898
wkurzyłam się...płakałam, telefonem w niego rzuciłam...i co??? za tydzien znalazłam że, sobie z nia sygnałki puszczał... wiesz co??? jak nastepnym razem sie spotkaliśmy, to zrobiłam sobie fryzurke, makijaż... szpilki...koleżanka puszczała mi dzwonki i sms ze startera...a on w koncu- kto to tak do ciebie pisze...powiedziałam, "kolega z prawo jazdy" ... a on od razu zaczął "co, jak to?skąd on ma twoj nr???" powiedziałam "kotku, sam masz kolezanki z ktorymi piszesz, sygnałkujesz...to nic złego" ale żadnej awantury... i wiesz co??? na drugi dzień piknik wymyślił, sam przygotował kanapki (jeszcze ciepło było) kwiatuszka dostałam... i później grzecznie prosi "a nie bedziesz juz smsowac z tym kolega"... haha, byłam w szoku, awantury nic nie pomogły, łzy nie pomogły, a szpilki, spódniczka, i kilka sms od "wielbiciela" REWOLUCJA

Gość n,mdemf
natalka":::::::::: ale on juz mi wszystko wyjaśnił, powiedzial ze wtedy byl na mnie zły bo bylismy pokloceniu i robil sobie z nich zarty i ze mnie kocha, i ze zaluje ze takie zarty sobie robil bo niewiedzial ze bede zła, tylko ze jak on mogl niewiedziec ze bede zła? i mowil ze on nawet nie wie jak ta dziewczyna wyglądała bo bylo ciemno , tak w zartach napisal tego sms i co ja mam o tym wszystkim myslec?

Gość MAJAA9898
FACECI SĄ BEZNADZIEJNI... może chciał sie przy kolegach popisać, albo coś... nie bądź zazdrosna, niech on będzie zazdrosny o ciebie...a wtedy nie będzie miał głowy do koleżaneczek... a tak na poważnie, to ja dopiero po roku odkryłam jak sobie owijać swojego chłopaka, tak żeby go nie interesowali koledzy, kolezanki, itd... nie możesz robić awantur, płakać i prosić- bo on obieca, i dalej bedzie smsował... najlepiej nie dotykaj jego telefonu! choćby cie ściskało...jak sie z nim umowisz, to nastaw sobie sms z internetu albo popros kolezanke, ubierz sie pieknie i niech sie martwi!

Gość n,mdemf
maja no twoj tez sie zle zachowal ze tak jej odp, tylko ze u mnie jest troche gorzej bo on wzial nr od kolegi i napisal tego sms, fakt jak ona mu odp, to on jej juz nic nie odp z tego sie ciesze ale to ze wzial ten nr boli, wybaczylabys mu takie cos?

Gość MAJAA9898
kochanie...widać, że jestes bardzo niepewna siebie... . myślisz, że dlaczego on wziął ten nr? jest głupi, pewno był zbakany, zrobił i później pomyślał... ja najpierw to jasne, że sie przejmowałam, nawet płakałam przez to...!!! ale później zobaczyłam sobie tą dziewczynę :D i wiesz co? nie była ładniejsza, zgrabniejsza, fajniejsza...pomyślałam wtedy- "gnojku idź sobie do niej, ale zobacz co tracisz" ... zaczęłam go lekko olewać (nie sprawdzałam telefonu), poszłam pare razy z koleżankami na piwko, spacer, jemu powiedziałam , że nie mam czasu...zaczęłam baaardzo dbać o siebie jak sie spotykaliśmy, jakieś spódniczki, włoski pokręcone...i tak po 2 tyg... on dostał bzika-najpierw sie cieszył, że ma wolny wieczór, itd...ale potem- tęsknił, był miły, zazdrosny...bardzo się zaczął starać... w koncu to on wyprosił, żebym nie smsowała z kolegą (tak naprawde to była moja kumpela) a ja powiedziałam "ale to musi działać w dwie strony, skoro SAM TO WYMYŚLILES" ...haha, i on teraz myśli, że on wymyślił tą zasade, że nie smsujemy z innymi , i sie jej trzyma;/ bo oczywiscie jak ja to powiedzialam miesiac wczesniej to mial to w dupie

Gość MAJAA9898
powiem tak- jak sobie chce koleżaneczki, bakanie i kolegów- prosze bardzo... ale widac po tym jak piszesz, ze jestes ZAJEBISTA, fajna, skromna laska;) więc będzie żałował... wiec teraz nie pros go o pokazywanie telefonu, nie zabraniaj niczego- chocby nie wiem jak cie skręcało nie pokazuj, ze ci zalezy... zobaczysz, ze max dwa tyg. i sie kapnie, ze cos jest nie tak

Gość n,mdemf
czyli jest to do wybaczenia? , wlasnie ostatnio zaczelam mu ciagle sprawdzac fona.... tez plakałam przez to, wiesz co mowisz wszystko tak jak u mnie bylo, ja plakałam on obiecywal i znowu klamal, tzn teraz od paru tyg juz nic nie robi, i jest bardzo mily , fajnie jest pogadac o tym z kims w podobnej sytuacij:)

Gość MAJAA9898
im bardziej będziesz zazdrosna, im bardziej bedziesz sprawdzała telefon, itd- on będzie miał podejście "ale jej zależy", a później znow to zrobi i pomyśli "popłacze i jej przejdzie"... . a tak- zobaczy, że jak będzie niedobry to ktoś mu może odebrać Ciebie...ładną, wyrozumiałą, zadbaną laseczke;)

Gość MAJAA9898
wybacz, i nie zastanawiaj się więcej nad tym! skoro jest z tobą 3 lata, i tylko jeden taki odchył, to nie jest najgorzej:) zauważ, że mój po roku już zaczął świrować;)))... ale wiesz co najbardziej działa na facetów??? jak będziesz tajemnicza, niedostępna, i piękna:) a nie płacząca, robiąca wyrzuty zołza...

Gość n,mdemf
bez kitu jest tak jak mowisz..... dzieki wielkie za rady;)