Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana95

fatalna wpadka!! pomocy!!

Polecane posty

Gość lamiastalama
http://wpadka.pl/wpadliscie więcej już zrobić nie mogę. Masz tam WSZYSTTKOO! łącznie z możlwiością OBLICZENIA ile zostało Ci czasu, poprzez podanie godziny stosunku !

Gość u Lisa wlasnie
dziewczyno, skoro uznalas, ze jestes wystarczajaco dorosla by rozpoczac zycie seksualne, to teraz badz wystarczajaco dorosla na poniesienie konsekwencji! Przestan tu marudzic i wlaz na konto podane przez osoby powyzej (wpadka). Nie ma czasu! Znajdz lekarza i jutro pedz po pigulke! A potem przemysl raz jeszcze swoje postepowanie...

Przestań się użalać nad sobą i wchodź na tę stronę jak radzi Ci lamiastalama i będzie po krzyku.

Gość zapłakana95
DZIĘKI!! Jedyna osoba, która powinna wypowiadać się na tym forum! reszta może niech wezmie się do roboty - albo chociaż do sekszenia (czy to nie przyjemniejsze od siedzenia i śmierdzenia przed kompem?)

Gość powiem Ci wprost
zaraz zacznie nam tu płakać, że wizyta ok 80 zł plus tabletki :D kasę masz? ;)

Gość noitobybylo
oooo, jeszcze przeklinac potrafisz?

Gość jkkaksisd
teraz się będzie martwiła skąd kasę weźmie hahahaha ja pierdole...:D

"kasę masz? ;)" No jak na gumki nie było to wątpię, żeby w śwince skarbonce znalazła się wystarczająca kwota na wizytę i zakup tabletki. :classic_cool: A tak swoją drogą to uważam, że taka tabletka absolutnie nie powinna być przepisywana osobom niepełnoletnim bez wiedzy ich opiekuna prawnego. 😴

Gość u Lisa wlasnie
temat nie jest latwy, to fakt. Ale chyba lepiej bedzie jak dziewczyna teraz zazyje "pigulke po", ktora uniemozliwi zaplodnienie, niz kilka tyg.pozniej dokona aborcji...

Gość u Lisa wlasnie
idealnie to by bylo, gdyby w szkolach istniala w koncu edukacja seksualna, a rodzice wychowywali swoje dzieci, nie tylko hodowali. Moze wtedy taka autorka topiku mialaby swiadomosc, ze seks w jej wieku to nie jest dowod na jej dojrzalosc. I ze nie ma koniecznosci zgadzania sie na to po to, by zaimponowac kolezankom, czy tez jako sposob na zatrzymanie przy sobie chlopaka ...

Mam tylko nadzieję, że to ją czegoś nauczy. :) Bo w razie czego to właśnie rodzice zostaną opiekunami prawnymi jej dziecka do czasu ukończenia przez nią 18 roku życia i jak sądzę wezmą na siebie karb utrzymania dziecka. I jeszcze na zakończenie. Mam wrażenie, że oczekiwała tylko słów pocieszenia-nie martw się, wszystko będzie dobrze, na pewno w ciążę nie zajdziesz. A nie konkretnego rozwiązania, które wymaga od niej jakiegoś działania. Pewnie jeszcze nigdy nie była u ginekologa.

Gość powiem Ci wprost
ja w 4 klasie podstawówki miałam na biologii o ciąży a w 5 i 6 klasie mieliśmy na wychowawczej wychowanie do życia w rodzinie czy jakoś tak, o seksie, antykoncepcji, chorobach wenerycznych itd. mam 22 lata i chyba system edukacji aż tak się nie zmienił? :)

Gość klonob-ok
sama już możesz iść do ginekologa zabada cię i sprawdzi czy jesteś w ciąży. Ale panikujesz ...

Gość scfsxgbhnjmjgftr
boże widzisz a nie grzmisz, taka to dzisiejsza glupia mlodziez, pieprzy sie po kątach byle gdzia a potem ola boga jestem w ciazy. Uczcie sie, potem idzcie do pracy a nastepnie pieprzcie sie ile wlezie

Gość taniepewna.aa
A co do zapłakana.. plemniki mogą przeżyć w śluzie nawet do tygodnia.. ;/ dziewczyny podpowiedzcie proszę : 13 listopada uprawiałam stosunek przerywany z chłopakiem a 16 miałam dni płodne.. wytrysku do pochwy nie było.. a mój chłopak mył GO przed każdym wejściem do pochwy.. wydał nasienie poza nią i zaraz poszedł do łazienki.. Okres powinnam dostać dzisiaj a go jeszcze nie ma.. chwilowo jestem chora i przyjmuje antybiotyk od wczoraj.. Jaka jest szanasa że zaszłam ??

Gość awe23e
kochana ja zaszłam w ciążę na krotko przed dniami płodnymi podczas stosunku przerywanego. Powodzenia:)

CO do obliczania dni płodnych. Ich się nie oblicza, je się określa. np na podstawie mierzonej temperatury, badania śluzu itd. Taka wiedza się przydaje, obliczać mniej więcej to możesz ale ile wydasz w sklepie ;/ Jak nie zaszłaś, to kup sobie mikroskop owulacyjny, będziesz pewna czy masz dni płodne czy nie. A każdy lekarz, nawet rodzinny może Ci wypisać escapelle.