Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakmyslicie

Jestem w ciazy, facet mi nie mowi o imprezach na ktore idzie.

Polecane posty

Gość jakmyslicie

Albo ze sie umawia na piwo z innymi. Czy to jest normalne?

Gość natalka;;;;;;
to raczej nie jest normalne zachowanie, ty jesteś w ciąży a on idzie na imprezę???

to że idzie na imprezę to znowu nie taka tragedia, mój tez chodził, ba, nawet go sama wysyłałam, jak sobie chciałam po ciężkim dniu pracy odpocząć przed głupim serialem na kompie....trochę dziwne jest to, że Ci o tym nie mówi...

Gość jakmyslicie
Tzn soboty i czasem niedziele spedzamy raze, a tak przewaznie tydzien na uczelni na innych kierunkach wiec sie nie widzimy.Jutro impreza andrzejkowa na uczelni a lekarz mi zakazal byc tam gdzie glosno i tloczno, wiec zaprosilam na jutro chlopaka do siebie i sie wydalo ze mial pojsc beze mnie.

Gość jakmyslicie
Ide spac, za wszystkie sensowne zdania czy rady bede bardzo wdzieczna, na pewno przeczytam, dobranoc.

Gość ihuynyngu
nie chciałabym takiego faceta :O dobranoc :(

Gość MelisQa
Mój facet dowiedział się, że jestem w ciąży w czwartek. Następnego dnia wziął wolne i był ze mną u lekarza. We wtorek zabrał mnie na oglądanie mieszkania, a w sobotę odebrał od niego klucze, pomimo tego, że byłam bez pracy. Wziął mnie i dziecko na swoje utrzymanie i odpowiedzialność. Teraz jestem w 8 miesiącu i on przytula mnie i głaszcze brzuch, gdy jęczę przez sen, bo mała za mocno kopie. Myślałam, że to normalne zachowanie, ale teraz widzę, jaka szczęściara ze mnie....

Gość jakmyslicie
MelisQa to rzeczywiscie masz szczescie, ja jestem w 5 miesiacu i mialam nawet klotnie z nim o przyjscie na usg, Nie pojdzie bo stwierdzil ze to nie jest do niczego potrzebne zeby on tam byl. Ech.

Gość jakmyslicie
Dzis wiec wychodzimy razem bo niezle go ochrzanilam,tylko nie wiemy gdzie... on bedzie u mnie o 9 a o tej godzinie to juz nawet galeria z ciuchami jest zamknieta, po prostu dramat.Na ta dyskoteke do szkoly nie moge pojsc.W kinie ostatni film o 19.30. Tragedia jest z tym spedzeniem czasu.