Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka dzienna :):)

czy tylko ja mam takich ludzi na roku? :O

Polecane posty

Gość studentka dzienna :):)

byłam chora tydzień i nikt mi nie chce notatek pożyczyć (a ogólnie to chodzę na zajęcia) przełożą np. godzinę egzaminu to też nie odezwą się albo w swoich małych grupkach tylko przekazują informacje raz musiałam wyjść wcześniej na pociąg do domu, z wykładu wyszłam 15 minut przed końcem i mi nikt nie przekazał że praca domowa była na ocenę do zrobienia (a pytałam co na zajęciach) tylko u mnie tacy ludzie są? wyścig szczurów jak diabli. uczelnia państwowa w dużym mieście, politechnika.

Gość chyba wszedzie tak jest
mam tak samo, masakra. Ja sie podziele, a jak ja potrzebuje nikt mi nie pomoze, ja znowu chodze na uś

Gość anuliaa
też to miałam .. ale wzięłam zakręciłam się kolo jednego kujonka .. pod pretekstem korepetycji ujeździłam jego rumaka i potem jadł mi z ręki .. nawet mgr za mnie pisał, robil wszystko bylebym tylko dalej była jego panną he he faceci są słabi i można nimi obracać jak kurczakami na rożnie

ja jestem na zaocznych i tu wszyscy sobie pomagają..jak ktoś ma zadania to da innym o notatkach już nie wspomne.. również politechnika

nie umiem obraca chlopakami jak kurczakami. chyba wszedzie tak jest a co studiujesz na us. ja studiowalam filozofie ale poleglam