Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kachacha

czy pozwolić jemu na to

Polecane posty

Gość Kachacha

hej :) Pomyślałam sobie że poruszę taki temat właśnie tutaj:) od jakiegoś czasu zastanawiam się wspólnie z moim chłopakiem czy on powinien skończyć we mnie. jesteśmy razem ponad 3 lata od 1,5 współżyjemy ze sobą, a od pół roku biorę tabletki antykoncepcyjne. w sumie to dziwne bo kochamy się bez innych zabezpieczeń poza tabletkami, ale kiedy ma nastąpić ta chwila on ze mnie wychodzi. oboje się bardzo boimy i często o tym rozmawiamy, bo chcemy zobaczyć jak to jest. jednak strach jest silniejszy... czy wy też jesteście w podobnej sytuacji?

Gość Sandruusia
no zadne tabsy nie daja 100% pewnosci - obawa uzasadniona, aczkolwiek malo prawdopodobna

Gość Goska z Kielc
A jak pozwolisz, a "jem" się będzie obawiał - czy taką opcję rozważałaś?

Gość niewierzę,przeciez
Po to bieerzrsz pigulki,zeby on mogl skonczyc w srodku. Glupio byloby mi patrzec,jak on biedny musi sie pilnowac,spinac...co to za przyjemnosc? zakladakac,ze bierzesz pigulki prawidlowo.

Gość niewierzę,przeciez
Lubie to uczucie,jak mąż kończy w środku...takie pulsowanie,niewiem jak to określić.

Gość Krwawy Hegemon
No, jeśli nie wierzycie w skuteczność tabletek i dla pewności wolicie stosunek przerywany, to ja nie wiem, co powiedzieć. Niedokładnie zacytuję z pamięci nie pamiętam który autorytet naszej seksuologii: stosunek przerywany to świetna metoda, połowa Polaków z niej pochodzi.

jesteśmy razem ponad 3 lata od 1,5 współżyjemy ze sobą, a od pół roku biorę tabletki antykoncepcyjne. nerwica prącia gwarantowana ... po co w takim razie bierzesz tabletki:O?

Gość Hot Lady
Warto sie zastanowic co wywoluje ta 1-2% nieskutecznosc tabletek antykoncepcyjnych. Sa to takie rzeczy jak: 1. fakt, że zapomnialas zazyc kolejnej pigulki np 12 h po tym jak ją powinnas zazyc 2. to, że np po zazyciu pigulki wymiotowalas zanim ta sie wchlonela 3. albo że mialas np dlugo biegunke i tabletka wyszla druga stroną zanim sie wchlonela Jezeli jestes systematyczna oraz nie masz problemow z zolądkiem to szanse na zajscie w ciaze sa praktycznie rowne zeru. Szkoda mi troche Twojego chlopaka, no i ciebie tez, bo sie nabawicie nerwicy oboje. To jest bardzo przyjemne gdy partner konczy w Tobie. Ozywiscie jak jest to zaufany partner. A jezeli ciagle sie martwisz ze mozesz jakims cudem zajsc w ciaze, to zastosuje dodatkowo krem plemnikobojczy, ale jak mowie szanse na ciaze sa praktycznie rowne zeru