Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona1222123

dzisiaj przylapalam chłopaka prawie juz narzeczonego

Polecane posty

Gość sylur
Coś Ci powiem są ludzie i parapety... Ni słuchaj ich głupich rad.Zrób to co ci serce podpowiada tylko musisz uważać żebyś później nie żałowała swojej decyzji... Ja ci nie doradzę bo nie znam jego i nie wiem jak jest między wami POWODZENIA

Gość dlaczego nie powinien?
"musisz uważać żebyś później nie żałowała swojej decyzji..." a czy ja mówię coś innego?

Gość Ona1222123
sylur- Ja na razie chce o tym zapomiec , ale jeśli będzie taka druga sytuacja, to po prostu skończę to. Malo mu? leżałam tuz za Nim w bieliźnie na łóżku, potem patrze oglądał kobiety. Po prostu zabolało mnie to.

Gość micha mleka pełna
Może powinnaś mu powiedzieć, że Ci to przeszkadza, wytłumaczyć. Ja jestem kobietą i czasem z nudów/gdy jestem sama przez parę dni to obejrzę sobie jakiś sofcik itp. Mój facet też. Zdarza się, że oglądamy razem :P Pewnie wyda Ci się to patologiczne, ale po prostu nie postrzegamy takich rzeczy jako zdrady czy zachęty do niej, bardziej jako zaspokojenie pewnej potrzeby, której akurat w danym momencie nie może zapewnić nam partner. Nie wiem co to za stronka, którą Twój chłopak oglądał, ale zamiast się obrażać po prostu z nim porozmawiaj, wytłumacz, że nie chcesz żeby oglądał inne dziewczyny bo jesteś jego jedyną i chcesz taka pozostać też w jego myślach :) Faceci robią różne tego typu rzeczy (kobiety też) i zwyczajnie nie wiedzą, że drugiej osobie może to przeszkadzać - aż do momentu przyłapania lub szczerej rozmowy:) bądź dzielna i nie skreślaj go! Gorsze rzeczy ludzie robią.

no widzisz wcale się z tym nie krył, chociaż teraz uważam za dziwne to co zrobił

Gość sylur
A ty Dlaczego nie powinien... aleś się jej czepną czy to już człowiek nie może mieć własnego zdania... Ona myśli zupełnie inaczej niż ty ma inne zdanie... A ty naskakujesz jak nie chcesz tego czytać to wyjdź i nie odpisuj

i taka rada, zamiast robić z tego patologię następnym razem przyłącz się do niego np. komentując jakieś fotki.

Gość micha mleka pełna
Nie doczytałam tego, że byłaś obok niego w bieliźnie. W takim wypadku u mnie byłaby awanturka :) trzymaj się !! :*

po co wytwarzać atmosferę złego?

Gość Ona1222123
Hmmm.. Ja już lepiej nie mowie.. sama jestem w myślach ;)

może spróbuj kiedyś zdjąć bieliznę i rzucić tekst w stylu "może wolisz popatrzeć na mnie" czy coś w tym stylu

Gość Ona1222123
poczułam się odrzucona.. nie atrakcyjna a On wolał ogladac małolaty :)

Gość Ona1222123
dlaczego nie powinien? Hehe to mi humorek poprawiłeś :)

jak Ci odpowie, że nie to wtedy masz problem.

Gość Ona1222123
nio..:) zobaczymy już raz zostałam zdradzona nie chce kolejny raz tego przezywać..

Gość Ona1222123
myślę ze ten jest inny ;) ale ta myśl to jak Mój wiatr za oknem brzmi:)

też zostałem zdradzony, bardzo źle się to na mnie odbiło, w końcu doszedłem jakoś do ładu, przemyślałem i jest ok.

Gość Ona1222123
Dzięki przyjaciołom i rodzinie dało się przeżyć.. były problemy alkoholowe, z narkotykami i wiele wiele innych rzeczy..potem pojawił się ON...

Gość Ja piernicze panią
Ona1222123 dlaczego nie powinien? a to Ty nie wiesz o Tym ze jak się jest z związku to się takich rzeczy nie robi??? Jak się nudzi facet to ogląda mecz albo gra na komputerze. No chyba ze jesteś kobieta nie masz faceta i nie rozumiesz. Wydrap mu oczy, zrób zakaz chodzenia na plaże, albo niech chodzi w opasce na oczy. Zakaz chodzenia na basen. Ogólnie jeżeli leciałb yfilm z seksowną aktorka też wprowadź zakaz. Wprowadź punkty karne. np. za popatrzenie się na laske w stroju kąpielowym na plaży 10pkt, za dłuższe spojrzenie na ulicy na dziewczynę 7 pkt. itd itp. Jak uzyska 100 pkt trzeba brac rozwod, albo musi iśc do spowiedzi. :D Kurwa co za tępy mózgA sprawdzaj na majtkach czy czasem w ciągu dnia się nie podniecił i nie pozostały plamy po śluzie :D

tym bardziej nie funduj sobie schiz ja aż tak tego nie przeżywałem ale cholernie bolało

Gość Ona1222123
aha , ok

Gość Ja piernicze panią
No i oczywiście wprowadź zakaz onanizowania się po ślubie.

Gość Ona1222123
-Ja piernicze panią aha,ok

Gość Ona1222123
-Ja piernicze panią aha

Gość Ona1222123
No i ktoś nam zepsuł rozmowę, dzięki pani pyskata.

Gość panienkka
Powiedz ze jak chce sobie oglądać te laski to nie przy Tobie ,czego oczy nie widza tego sercu nie zal ..A jak jeszcze raz to sie powtórzy przy Tobie to powiedz zeby wypier*****

nie koniecznie chodziło mi o to, że ma się na to godzić