Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do kkkkkk

medyczne pytanie do KOLOROWE kredki

Polecane posty

Gość pytanie do kkkkkk

co sie stanie jak wezme 20mg serotoniny o tej porze?

Gość pytanie do kkkkkk
i czy bedzie to gorsze dla organizmu niż 40mg o 21 godzinie ? p.s boli mnie pikawa co jakis czas

Gość pytanie do kkkkkk
a nie, to 40mg było wczoraj, spałam po tym 4 godziny, rano czulam sie ok, chociaż caly dzien taki jakos nie dokonca pzytomnie aż w koncu czulam sie bardzo zle w poludnie, a teraz potrzebuje pobudzenia (nauka:O) jak wezme te 20mg to zasne kolo 4?

Gość pytanie do kkkkkk
w zasadzie to nie używałam tych tabletek ponad 11 miesiecy, a ostatni raz uzywalam po konsultacji z lekarzem chyba poltora roku temu, ale zostało mi ich sporo i postanowiłam wykorzystac, wiem że działają na mnie pobudzająco

dziewczyno jeżeli chcesz brać serotoninę w celu pobudzenia organizmu do lepszego przyswajania nauki to daleko na tym nie zajedziesz!!

Gość pytanie do kkkkkk
po prostu w dzien nie moge sie skupić, a nocą nie mam siły, ostatnio na 50 godzin przespałam może z 6 w sumie, do tego jeszcze biorę to serotoninę po to, żeby było mi ciepło...bo strasznie marzne jak tylko wyjde z domu

Gość pytanie do kkkkkk
i w zasadzie jezcze pytanie o konsekwencje czy jesli mam faze w depresji że nie mam depresji tzn jestem szczesliwa :classic_cool: to branie tego leku może wywołac odwrotny skutek i bede miala epizod depresji ?

pytanie- poczytaj trochę na temat serotoniny. Jak jest Ci zimno to się cieplej ubierz...jak chce Ci się spać a masz jeszcze sporo nauki to lepiej wypij Tigera (chociaż też nie pochwalam) niż masz brać serotoninę :O Naprawdę nie radzę brać na takie 'dolegliwości' ak Twoje serotoniny

Gość pytanie do kkkkkk
aha ok, dzieki wielkie, a tigera niestety nie mam...zresztą to już ostatni dzień zapieprzania,a raczej noc...jutro moge odsypiac do woli :)

Gość pytanie do kkkkkk
dobra łyknelam sobie chociaż mam tak namulone w głowie że nie wiem czy to coś da. o dziwo lek nie byl przeterminowany :Da co do ciepłych ubran - chodze zawsze opatulona od stóp do glow a i tak mna trzesie, za to w autobusie sie poce.... no jakas niedostsowana jestem