Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie sie boje

chcę oddać dziecko

Polecane posty

Gość bedziesz wygladala jak
z gwałtu mowisz ? bzdura trzeba było brac tabletki po .... oj głupia dziewucho lepiej zeby tacy jak ty nie rozmnazali sie

Gość eeeeeeeeeeeee..........
Nie podniecajcie się kobitki........ juz się stało i teraz się nie odstanie!!!!!! Biadolić nad tym co zrobiła to za późno. Teraz jest dziecko i jeżeli podjęła taka decyzję to niech przynajmiej zrobi wszystko by dziecko miało się dobrze. Szpital nie musi być w Twoim mieście. Ale koniecznie rodzić w szpitalu.

Gość tzui
29.11.2011] 08:28 [zgłoś do usunięcia] strasznie sie boje to nie jest żadna prowokacja. Dla mnie to zbyt poważny temat, żeby sobie żarty robić. A właśnie dlatego chcę wszystko ukryć. Żeby tacy mądralińscy nie wykończyli mnie psychicznie. Jak kobieta zostanie zgwałcona to też jest głupią idiotką co nogi rozkłada? w porządku, więc jestem idiotką. Ale moje dziecko za mój IDIOTYZM placiło nie będzie----------------------------------------------------------- POTWIERDZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak nie prowo:D przeczytaj co piszesz na drugi raz lepiej sie przygotuj, a tera z buta zapierdalaj do szkoly bo gimibus juz odjechal

Gość strasznie sie boje
jesli macie dzieci to im wpsółczuję takich "mądrych" matek. Jak im się coś nie powiedzie w życiu to wsparcia od was nie dostaną a usłyszą że są beznadziejni. Smutne

Gość zgrooooooooza
wg mądralińskie, nowoczesne paniusie lepiej zabić niewinne dziecko??? Kobieta jest mądra i odpowiedzialna! Autorko trzymaj się!

Gość palalaka
A we mnie takie historie mrożą krew w żyłach i zawsze zastanawiam się jak bardzo zdesperowana musi być kobieta by oddać dziecko... i co musiałoby się stać żebym sama postąpiła podobnie. Z drugiej jednak strony nie mogę przeboleć braku wyobraźni autorki, braku odpowiedzialności, dlaczego dopuściła do stanu faktycznego i jestem zła na osoby takie jak ona, bo nic mnie tak nie denerwuje jak bezmyślność i akcja mądry Polak po szkodzie!

Gość ftsaoi
a mnie najbardziej poraza brak empatii i taktu. Kobiety w naszym chorymm pruderyjnym zkałamanym kraju mają jednak przerąbane. Kobieta w trudnej sytuacji życiowej podejmuje trudną decyzję, ale daje dziecku sznase i innej rodzinie tez na szczescie a takie pojebane dewoty obrucają ja wyzwiskami. Adopcja w Polsce to bardziej wstydliwy temat niz poddanie sie aborcji choc wiekszosc to katolicy :O

Gość tak to ciekawe
aborcja jest w porządku, adopcja nie. Ciekawe z czego wynika takie myślenie. Uważam, że adopcja jest szansą dla dziecka i ludzi, którzy tego dziecka mieć po prostu nie mogą.

Gość Nulciaq
Czy większość z Was doszczętnie pokurwiło?! Ludzie, kurwa, dziewczyna daje żyć dziecku, którego nie może zatrzymać! Próbuje znaleźć dla niego wyjście, żeby mogło normalnie żyć! Powinna je zatrzymać, unieszczęśliwiając jednocześnie siebie, bo nie będzie mogła go utrzymać czy z jakiegokolwiek innego powodu, oraz dziecko, które będzie musiało żyć w trudnych warunkach?, bo Wam, pieprzonym prorodzinnym burakom wydaje się, że tak jest najlepiej?! Dlaczego dziewczyna nie zrobiła obdukcji i nie poszła na policję?! Kurwa, ludzie, bo się słabo robi! 9 na 10 z Was nie ruszyłoby pizd ze strachu i wstydu, żeby coś z tym zrobić. W dzisiejszych czasach, jeśli dziewczyna zostaje zgwałcona, to tylko dlatego, że prowokowała zwyrodnialca, który jej to zrobił, takie jest rozumowanie naszej przewspaniałej prokuratury, która zrobi wszystko, żeby mieć jak najmniej roboty. Szlag człowieka trafia, jak się czyta takich idiotów jak Wy. Autorko, trzymaj się, wszystko będzie dobrze! Uszy do góry.

Gość onawi
jakos nie wierze w ten gwalt ale to sprawa jej sumienia.....jednak dobrze ze tak postapila,lepiej oddac niz usunac

Gość Martynosika1
Bardzo mi przykro i jestes bardzo dzielna skoro nie zdecydowalas sie usunac ciazy. My z mezem nie mozemy miec dzieci, chcemy adoptowac. Zycze Ci wszystkiego co najlepsze i abys nigdy swojej decyzji nie zalowala. Ja niestety nigdy bym sie nie zdecydowala na taka adopcje, balabym sie, ze rodzice ktorzy poznali matke biologiczna moga nistety miec "male problemy" w przyszlosci..., moze bedzie chciala odszukac dziecko? Tym bardziej, kiedy chodzi o majetnych rodzicow. Wiadomo, papiery podpisane a jednak nikt nie zamierza sie dzarac z matka biologiczna za kilkanascie lat. W kazdym badz razie zycze powodzenia i jeszcze raz sie zastanow co chcesz zrobic, nikt ci krzywdy w szpitalu nie zrobi a w razie komplikacji podczas porodu moze sie to zle dla Ciebie skonczyc.

Gość Ale po co ten temat?
żalisz się czy chwalisz, dziweczyno? chesz - oddaj. chcesz rodzić w domu - wolna wola.

Gość znowu ty
no comment

Gość Jowien
Zostawcie to! Na tabletki i tp juz za późno i tylko jej bardziej psychikę niszczycie a dziewczyna sie stara i szuka co może zrobić! Jest dużo par ktore szukają dzisci do adopcji i my rownież chcemy dziecko adopyowac. Jeśli chce oddać dziecko w dobre ręce musisz poszukać poprostu dobrych ludzi i super nowego domu dla dzidziusia . Nie przejmuj sie tym co inni mówią to twoja decyzja. Pozdrawiam Joanna

Gość gość
lepiej oddać dziecko do adopcji niż zostawić w foliowym worku na śmietniku prawda

Gość gość
autorko a jak ktos tu juz napisał...nie mozesz wyjechac do innego miasta i tam urodzic? wynajac gdzies pokój w okolicy porodu. bo musisz pomyslec co bedzie jak w trakcie twojego porodu w domu zacznie sie cos dziac złego, polozna nie bedzie mogła sobie dac rady,, wtedy i tak sie wszyscy dowiedzą. poza tym urodzisz dziecko w domu i co dalej? nieda sie tak trzymac dziecko potajemnie w domu chocby z uwagi na fakt ze ono płacze, potrzebuje jedzenia, pieluch itp moim zdaniem nie jest realne urodzic w domu potajemnie.