Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kanapka1989pp

problem allegro wyludzenie

Polecane posty

wiec wystawilam przedmiot na kwota 150 zl. a ktos kupil i zaplacil 130 nie 150. wiec czekalam na reszte wplaty. teraz zwrocilam te 130 zl. a ten gosciu chce dodatkowe 70zl;/ nie wiem za co. powiedzial ze jak nie zaplace to bede musiala zaplacic 500zl dodatkowo odszkodowania;/

Gość moze ci skoczyć
jak wyzej

Gość Sprzedaję na all
i też mam czasami problem z takimi ludźmi. Napisz do Allegro . Wejdź w pomoc, na dole jest Napisz do nas- wybierz stosowny temat i opisz dokładnie sytuację.( dołącz korespondencję z frajerem i zaznacz ze oddałaś mu kasę ) Wejdź tez w swoją sprzedaż i zacznij się starać o zwrot prowizji z winy kupującego. Kolesia i jego groźny olej, to jakiś ciul :(

Gość Sprzedaję na all
W doopie był nie na policji. Olej cwoka i pisz do allegro zamiast miauczec na forum. Pisałam wyraźnie, guzik Ci może zrobić.

magrzk1987 (193) 2011-11-29 09:48:02 To mam wyjasnic i dowod zostalem u policji. Zapraszamy sie spotkac w Sadu. Serwis Allegro przypomnić że ja zgłosiłem do serwisu Allegro.pl z dn.17.11. o g.16.55 i odpowiedź mi od Allegro.pl z 18.11 o g.08.08 to jego wypowiedz ;/

Gość scfsxgbhnjmjgftr
toz chyba jesli masz konto i przelal ci 130 zlotych to masz czarno na bialym z etyle ci wyslala ile mu odeslalas wiec czym sie przejmujesz??

Gość dfdffgghgh
on jakis upośledzony jest

po jakiemu on pisze? Po pierwsze wpisz go na czarną listę, żeby przypadkiem znowu nie licytował. Póki co to wyłudzenie z jego strony. Napisz najlepiej na cafe pomoc na allegro, tam są starzy wyjadacze i podpowiedzą, co napisać do all

Gość scfsxgbhnjmjgftr
no to pisze ze skoro mu oddalas to co wyslal to czego sie boisz? przeciez transakcje sa w banku odnotowane wiec dowod masz ze tyle ci wysłał

Gość 344444444444
stresujaca hahahha bo co? bo jakis gnojek ci pisze bzdury? na pewno byl na policji ciewkawe z czym :) zapisz przelewy wyslij do all i jego lorespondecje i JUZ