Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justys920

Romantyczny wieczór?

Polecane posty

Gość justys920

Hejo :) Dziś są 19 urodziny mojego kochanego chłopaka. Ja niestety jestem dziś 12h w pracy, z tego powodu jest mu okropnie przykro :( Chcę mu to jakoś wynagrodzić i zabrać go gdzięs, ale nie kino bo i tak często chodzimy. To ma być coś spektakularnego o czym nie zapomni... Jeżeli czyta to ktoś z trojmiasta to może zna jakąś dobrą restaurację z romantycznym nastrojem? I ogólnie możecie rzucać jakieś pomysły :) z góry dziękuję :* Pozdrawiam :)

Gość ida29
a moze Ty mu zrob osobiscie romantyczna kolacje a na deser siebie

Gość justys920
to już się przejadło :p

Gość dobry lodzik
nigdy sie nie nudzi :D

Gość moze Ci sie uda
Może uda Ci się pogadać z szefostwem, że chcialabyś dziś wyjśc wcześniej np po 6 godzinach i odrobisz pozostałe 6 godzin w jakims innym terminie? i wtedy coś możesz mu przygotować. albo wracajac do domu z pracy zajsc do jakiejs knajpki i zamowic stolik, mozesz tez podejsc do jakiegos spa i kupic jakis masaz dla niego (ew. dla dwojga). Mozesz zabrać go np do pijalni czekolady jak takowa macie.. ew. kup mu jakis 'bilet' w Media Markt niech sobie coś kupi np za 100 zł jakąś gre czy cos jak to lubi. Wszystko zalezy od tego co on lubi. Ja prezenty swojemu mezowi wymyslam pare miesiecy wczesniej nawet :P. Teraz w lutym dostanie zegarek za 1000 zł ktory mu sie podobal, zbieralam na niego troche, ale nie odczulam tego jako jednorazowy wydatek, bo było odkladane juz od jakiegos czasu. ew. powiedz ze ma isc z kolega na piwo na godzine, albo go o cos popros zeby zrobil po za domem, a Ty szybko zrobisz w domu jakas kolacje z winem i świecami, ubrana w ładna sukienką, a pod spodem ładna bielizna.. Albo na gokarty go zabierz, jeszcze taka pora, ze np we Wrocławiu są czynne, wiec moze i u Was tez coś takiego jest.

Gość ida29
zrob romantyczna kapiel ze swiecami i wino

Gość justys920
ze zwolnieniem sie nie da bo ja tylko jestem na stoisku... Właśnie tez myslalam o masazu :D jest fajna oferta :) dzisiaj zobaczyłam w gazecie "Metro" :) tylko jej juz nie posiadam :( tak szczerze zeby zrobic kolacje to mogłabym ale moja siostra bedzie w domu... a ze nigdy nie wychodzi z domu wiec bedzie ciezko sie jej pozbyc :D

Gość justys920
kąpiel też juz zaliczylismy i to w ostatni piatek :p

Gość moze Ci sie uda
dać jej 20 zł na bilet do kina albo 20 zł na piwo z kolezanka niech idzie (oczywiscie jak jest pelnoletnia :P). Byłam raz na masazu w Tołpa SPA i baaardzo polecam, że chyba też zafunduje męzowi na urodziny jako dodatek, wiem ze duzo pracuje i jest zmeczony, a taka godzinka masazu tak relaksuje że masakra.. :). Ale wszystko zalezy od upodoban, np mój Maż nie lubi żadnych gier itp, a kolezanki (mimo, że są w tym samym wieku) uwielbia grać na komputerze/playstation. Mojego jeszcze uszczesliwiaja rzeczy do samochodu (ciekawe czy o swoje dziecko kiedys sie bedzie tak staral jak o samochod :P). Ja jeszcze na stoisku wedla (w sumie lokal wedla) kupiłam na imienieny czekoladki imienne ale.. jako, że to był lipiec to rozpuscily sie zanim do niego dotarly, ale przynajmniej sie usmiechnal. Ew. perfumy mozesz kupic i do tego jakas kolacja. Jak uprawiacie sex, to fajne są nakładki durexa wibrujace, przez przypadek sprobowalismy, ale na zabawy takie od czasu do czasu calkiem mile i przyjemne. jak masz duza lazienke, mozesz przygotowac kapiel z jakimis olejkami zapachowymi i piana dla was dwojga.. (u mnie nie mozliwe niestety teraz tak wyjscie , bo mamy lazienke jakas 1,5m x 2m :( ).

Gość justys920
tylko problem w tym ze ja dostane pieniazki dopiero w czwartek :( a promocja sie dzisiaj konczy... :( a prezent był by genialny

Gość moze Ci sie uda
ale to szukaj w takim razie, czesto pojawiaja sie tam tego typu oferty, czesto nawet jeszcze tansze. Ja ktoregos razu znalazlam masaz za 59 zł czy jakos tak.. :). Napewno w czwartek cos bedzie fajnego :). A poki co zostaje zrobic jakas kolacje, ewentualnie wypozycz jakis fajny film do domu. Albo zabierz faceta do kawiarni na kawe i ciacho jakies. Dlugo jestescie ze soba? Ile Ty masz lat?

Gość justys920
19 :p jestesmy ze soba juz 3 lata :) i niedlugo zamierzamy siie pobrac :)

Gość moze Ci sie uda
no my z Mężem też byliśmy 3,5 roku i sie pobraliśmy w sierpniu :). ja 22 lata, a On 28 lat. Ale wracajac do sprawy urodzin, ja polecam te groupony, zawsze cos ciekawego sie znajdzie. No i obstaje przy masażu :).

Gość justys920
dzięki za wpisy :**

Gość gość
hej czy ktos z was byl tutaj moze www.mariaszek-gdynia.pl ? zastanawiam sie wlasnie nad wyprawieniem tam poprawin, moze ktos polecic?