Gość monster007 Napisano Listopad 29, 2011 mąż i ja mamy znajomą która przejawia dziwne zachowania i nie wiemy co z tym zrobić?kolegujemy się z nią od niedawna jest dziwnie uprzejma,uważa ze wszyscy są zli i ze nas wszyscy obgadują oprócz niej.wiem że jest bardzo nie lubiana w towarzystwie ale nie chce nikogo pytac bo boje sie poczty pantoflowej.na początku znajomsci mówiła jak bardzo nas szanuje i lubi a pózniej sie zaczęło:do mnie mówi że mój mąż nie jest w porzadku,do męża mówi ze ja nie jestem w porzadku.czasami potrafi powiedziec ze jestem poj.....na,ma pretensje ze mąż daje mi pieniądze na drogie ubrania albo dziwnie reaguje jak kupujemy coś do domu,ostatnio wmawiała mi ze to wszystko sie skonczy bo on znajdzie sobie młodsza i nie bede juz taka szczesliwa na szczescie mąż to usłyszał i zwrócił jej uwage ze nie zyczy sobie a ona zaczeła go przepraszac.czasami płacze nad swoim losem ze nie moze sobie kupic tego czy tamtego.snuje intrygi.kłóci sie ze wszystkimi sąsiadami.wiem też ze dwa małżeństwa sie przez nią rozeszły(ale wróciły do siebie).nie wiem co o tym myśleć?co nią kieruje?prosze o rade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach