Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katia Busz

Czy kupujecie chrześniakom prezenty na mikołaja i pod choinkę???

Polecane posty

Gość Weronika83
Tak, kupuje swojemu chrześniakowi jakąś zabawkę na mikołaja, i wysyłam pocztą, rzadko się widujemy bo mieszkamy na 2 końcach Polski, ale chcę, żeby wiedział, że chrzestna o nim pamięta :) W tym roku prawdopodobnie zdecyduję się na któryś z tych http://revell.com.pl/modelarstwo/nowosci/ modeli, bo wydaje mi się, że może mu się spodobać taka zabawka, którą sam będzie musiał złożyć :)

Gość gość
Bardzo ciekawym pomysłem są modele, można je pokazać na www.utalentowani.pl :)

Gość gość
Tak kupujemy taką tradycją :)

Gość PaulinaEd
Ja mam 5 letniego chrześniaka i w poprzednim roku zamówiłam mu specjalny imienny list i wideo od Mikołaja. Wrażenia niezapomniane, a tak naprawdę to groszowa sprawa - http://www.listymikolaja.pl

Gość zabawnigdydość
Wiadomo, zabawka to najlepszy prezent dla dziecka, ale jaką wybrać? W tym artykule http://www.dima.org.pl/internetowy-sklep-z-zabawkami/ czytałam o sklepie internetowym z dużym wyborem zabawek edukacyjnych. Jak to się mówi, uczą przez zabawę.

Gość Dominikaa01
Ja zawsze wkładam pod choinkę, czy przynoszę na mikołaja prezent dla mojego chrześniaka. Nawet drobiazg się liczy, zresztą do dziecka głupio przychodzić z pustymi rękoma zwłaszcza przy takich okazjach. Ale rozumiem, że nie każdy ma niewiadomo ile pieniędzy, dlatego też ja zamawiam zabawki z misiedwa są świetne jakościowo i za niedużą cenę!

Gość gość
ja pieprzę, nie moje dzieci i nie mój problem, a, że jestem chrzestną to neich rodzice się cieszą, że się zgodziłam ich bachora podawać do chrztu

Gość Gość

Ja swojemu chrześniakowi zamówiłam wideo od gwiazdora na listymikolaja.pl Myślę że bardzo się ucieszy.

Gość Czy
Dnia 19.07.2017 o 19:15, Gość gość napisał:

ja pieprzę, nie moje dzieci i nie mój problem, a, że jestem chrzestną to neich rodzice się cieszą, że się zgodziłam ich bachora podawać do chrztu

O kurcze ty to nawet własnych dzieci mieć nie powinnaś.... Błąd tutaj został popełniony 

Gość ComeOnBeybe

Dwa razy w roku - to na pewno - na urodziny i pod choinkę. A że wydatków jest sporo, to czasem ktoś z bliższej rodziny dostanie tańszy prezent, ale dzieciaczki - chrześniaczki zawsze coś dostaną... Takie już ciotka ma chojne serce. To chyba się wynosi z dzieciństwa i z własnego domu. Nie ma chyba nic gorszego niż skąpić na nawet najdrobniejszy prezent dla dziecka. 

Kup raz też pierdółkę za 5-10zl może przemyśla sprawę. Wiem ze dziecko niczemu winne ze takich ma rodziców, ale dlaczego twoje mają dostawać szmelc? Nie pozwól poniżać swoich dzieci. Kup chrześniakom po kolorowance czekolada do tego i merry christmas. Nie znoszę nierównego traktowania dzueci

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować