Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zespółempiro

masaż warszawa

Polecane posty

Gość zespółempiro

Dużo pracujesz? Masz siedzącą, stojąca bądź ciężką fizycznie prace? Prowadzisz mało aktywny tryb życia? Bywasz często zmęczony, śpiący, znużony? Przebyłeś jakieś urazy? Miewasz bóle głowy, karku, rąk, pleców, kręgosłupa, lędźwi, nóg? Chcesz to zmienić i poczuć się lepiej? TO Dobrze trafiłeś!!!! Oferuje masaże w zakresie: - KLASYCZNY - LECZNICZY - RELAKSACYJNY - W JEDNOSTKACH CHOROBOWYCH - KRĘGOSŁUPA - ODCHUDZAJĄCY - ANTYCELLULITOWY - KARKU - LĘDŹWI - STÓP Już po pierwszym masażu poczujesz się zrelaksowany i odprężony, a ból znacznie ustąpi. Jestem masażystą,Wizyty tylko u pacjenta w domu i na terenie Warszawy. Posiadam profesjonalny stół i sprzęt z którym zawsze przyjeżdżam. * przy większej ilości masaży możliwy rabat 519366529

Gość zespółempiro
przepraszam ale, nie odpowiadam na smsy!!!

Gość Joanna Rybarczyk Masażystka
Zapraszam na swoją stronę: www.gabinetjoanna.pl

Gość karniszza
Chodzę na takie masaże do GoldsGym na Wilanowie. To siłownia, ale mają również swój mały salonik spa. To był mój pierwszy raz - chodzę u nich na fitness, chcę stracić kilka kilogramów. A masaże... Ehhh... relaks, relaks i jeszcze raz relaks. Zamierzam chodzić na podobnych zasadach przynajmniej kilka razy do roku.

Gość nareeew
Moim zdaniem, dobre miejsce specjalizujące się w masażu to www.salondewi.pl . Byłam i muszę przyznać, że nie żałuję wydanych pieniędzy. W szczególności polecam masaż tantra. Nastrojowy klimat, wykwalifikowany personel no i oczywiście najwyższa jakość świadczonych usług.

Ja polecam dobre masaże domowe matą masującą. Mata masująca którą ja mam. Fajnie masuje kręgosłup. Dzięki specjalnemu programowi mogę sobie ustawić którą partie pleców chce mieć masowaną. Mata jest wygodna i trwała, Rozmiarowo pasuje do każdego fotela. Dzięki temu mogę stosować tą mate gdzie tylko chce. Polecam tą mate każdemu.

Gość fifek859
Masaże muszą być wykonywane przez profesjonalistów. Inaczej nie tylko nie pomogą, ale i mogą zaszkodzić. Tutaj http://www.mobilemed.pl/service/masaz/ namiary na MobileMed - firmę, która świadczy usługi w tym zakresie. Warto sprawdzić, gdyż dojeżdżają do swoich pacjentów bezpłatnie. Do tego zabiegi można wykupić taniej w pakietach.

Gość Kasia98675
Ja często wracam do Samui Spa w Novotelu i naprawdę sobie chwalę. Jest czysto, profesjonalnie i z klimatem ;) Można napić się tajskiej herbatki, skorzystać z sauny i odbyć cuuuudowny masaż. Zawsze potem jestem bardzo zrelaksowana i odprężona. Polecam!

Gość gość
Fajnie to wygląda, nie byłam na takim masażu, jak dotąd zaliczyłam tylko te medyczne zalecanie na schorzenia kręgosłupa. Najbardziej profesjonalnie podchodzą do nich w centrum medycznym http://cmsf.pl/ bo ulgę można poczuć już po pierwszym masażu

Gość misza

Polecam masaż w Estetyka Day Spa w Piasecznie. Relaksacyjny po cięzkim tygodniu robi cuda 😉 

Gość Majka

Mogę polecić Panią Kornelię z Dream of Beauty www.dreamofbeauty.pl z Rakowieckiej, jest świetna fizjoterapeutka. Postawiła mnie na nogi. 

Gość 67hilda

Wspaniałe masaże są wykonywanie w klinice Radzikowska. Coś wspaniałego! Cudowny relaks, świetne samopoczucie. Można stamtąd wyjść jako inny człowiek. W ogóle masaże to naprawdę rewelacyjny sposób na odpoczynek i zdrowie, mam wrażenie, że trochę się nie docenia tego, jakie ma znaczenie.