Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvoin@

Kto lubi swojego szefa i swoja prace?

Polecane posty

Gość karolajnka
Nie wiem jak to jest możliwe, ale ja lubię i szegfa i pracę. Samą mnie to dziwi bo w poprzedniej pracy zupełnie nie umiałam się dogadac z kierownikiem. A teraz w Stefczyku i praca ciekawa i zgrany zespół.

Gość gość
Ja lubie bo sama sobie jestem szefem, chociaz czesto zbyt dla siebie wymagajacym. :-)

Gość gość
Ja mam dobrego szefa.

Gość gość
mnie tez sie udało :) lubie swoją pracę i szefostwo i zarząd firmy ( to spółka ,szefostwo 6 osób) Jasne ze mam czasami dosyć ,miewam gorsze dni i mam ból głowy na myśl o pójściu do pracy. Jasne że czasami ktos z szefostwa podniesie mi ciśnienie. Jednak reasumując to najlepsza praca jaką miałam w swoim niemal 40 letnim życiu.

Gość gość
Ja bardzo lubie swoja prace. Dobrze zarabiam, mam cudowna szefowa, fajnych kolegow, chodz, czasami rzeczywiscie jest stresujaca, ale to normalne. Jestem w ciazy z drugim dzieckiem, w 28 tygodniu, i mimo wszystko bardzo chetnie pracuje.

Gość gość
Ja tez lubie moja prace. W pracy czuje sie jak w domu. Szefy ok, dziewczyny ok i ogolnie spokoj i fajna atmosfera. Moje jedyne zmartwienie to corka ktora ma migreny i to jej przeszkadza w zyciu. Myslimy jaja moglaby miec prace . Moze jakas w domu na komputerze ale wtedy co mozna robic albo wlasna firma ale jaka. Macie jakies pomysly? Na migreny od dziecka cierpi, wiele razy dobieralam ja ze szkół bo akurat w szkole dostala ataku.

Gość gość
ktoś tutaj pisał o komorniku ,też miałam ten problem,mam bogate cv ,jednak dotychczas żaden pracodawca nie chciał się ze mną dogadywać. długi moje powstały gdy założyłam DG z nieuczciwym wspólnikiem. Nawet w głupim prywatnym sklepie spożywczym!! w końcu mi się udało ,znalazłam pracę w zawodzie i od razu pierwszego dnia się dogadaliśmy . Mam podobnie jak gość z pierwszej strony wątku. Do tego jak mam jakiś problem natury prawnej zawsze mogę prosić szefa o pomoc bo jest prawnikiem. Kasa super ,atmosfera super,a przez trzy lata szukałam i nic ,kompletnie nic ,byłam gotowa wziać byle co -nawet sprzątanie za 1000 zł do ręki,do tego stopnia byłam zdesperowana. z wyższym ,z 7 latami doś w zawodzie ...

Gość Betka900
Ja mam szczęście bo pracuje w Skoku i od razu dostałam umowę o pracę i przełożonego też mam fajnego, ale wymagającego