Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rerer

nieuczciwy sprzedawaca na Allegro, pytanie....

Polecane posty

Gość rerer

mielibyście dylematy czy zgłosić takiego do Urzędu Skarbowego? Sprzedawca oszukał, potem pisał wulgarne maile, a przesyłki reklamacyjnej nie odebrał. Prowadzi dużą sprzedaż, ale niezarejestrowaną. Wiem że US nakłada naprawdę dotkliwe kary finansowe, wiem że mogę tej osobie zniszczyć życie. Ale czy nie należy karać takich ludzi? Zdecydowalibyście się zgłosić?

Gość elemele ...
masz konflikt zgłoś do allegro. a US jak chcesz...

Gość 324234
elemele nie pisz bzdur, allegro nie jest stroną transakcji, takich rzeczy nie zgłasza się do allegro jak oszuka cie ktoś, kto dał ogłoszenie w gazecie, to piszesz z pretensjami do redakcji tej gazety? myśl troche

Gość karol...1111
Mnie dziwi, dlaczego tacy ludzie się narażają kupującym. Jakbym prowadził nielegalną działalność, to wszystkim bym rączki całował, żeby tylko nikt mnie nie podpieprzył do US

Gość awe23e
chodzi o to by allegro zablokowalo takiego uzytkownika !!! czy mzoe ianczej ci ciemna maso to wytlumaczyc

Gość 324234
allegro nie blokuje z takiego powodu :O widać że kompletnie się na tym nie znasz

Gość awe23e
jak nie jak tak, sa ostrzezenia i inne spory ktore sie tam rozwiazuje. Moja kolezanke zablokowali bo nie zaplacila za przedmiot!

Gość 324234
konto jest blokowane tylko jeśli FZP wypełni trzech rożnych Sprzedawców. Widocznie Twoja koleżanka nie zapłaciła 3 razy. Nie kłóc się, bo nie masz racji.

Gość gsgsdgwewe
ja bym zgłosiła!

Gość awe23e
a mzoe ten tez juz byl zgloszony 2 raz i 3 raz go zablokuje kurwa amc!

A skąd wiesz, że działalność jest nielegalna? Może ktoś ma sklep z dopisanym handlem w necie, wcale nie musi podawać nazwy firmy jeśli nie chce :) zgłosisz i wyjdziesz na głupią :D jeszcze negatywa dostaniesz :D

Gość rerer
bo sama mi sie przyznała, że nie ma zarejestrowanej firmy, nie chciała dać paragonu.

Gość o maj god o maj god
zglaszaj i juz