Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bride

GRUDZIEN 2012 - KONIEC SWIATA - Ta mysl mnie przeraza

Polecane posty

Gość bride

Witam Co o tym myslicie? Od jakiegos czasu duzo sie o tym wszedzie mowi.Ma byc koniec swiata. Coraz bardziej wyglada to prawdziwie...no ale tak naprawde nie wiem w jaki sposob na niego sie przygotowac???? napiszcie cos, czy to mozliwe???? co wy na to???

Gość hanula81
przeczytałam Twoją wiadomość i wydaje mi się że trzeba poprostu zachować spokój :) co ma byc to będzie i przed tym nigdzie się nie schowasz :)A jak sie do tego przygotować?- to zależy jakie masz w życiu priorytety. Jeżeli jesteś wierząca to przygotuj się duchowo, a jeżeli nie jesteś to zacznij szukać czegoś co da Ci siłę i pomoże Ci oswoić się z tą myślą :) pozdro

Gość milion laszes
jak można być takim głupolem, by wierzyć w te bzdety?? ile masz lat? jeżeli 12 to luz

Gość tymonkowska
a jak można być takim głupolem żeby zakładać taki temat w TYM dziale?!

Koniec świata :) ?? Nieeee... Nie wierz w to. Jeśli będzie to już koniec czasów, anie koniec świata... A po drugie JEŚLI BĘDZIE koniec czasów, to napewno NIKT o tym wiedziec nie bedzie. Bo to zalezy od Boga, prawda? I chodzi o to by ludzie zawsze byli gotowi, bo: "nie znacie dnia ani godziny,kiedy Pan wasz przyjdzie". tak że...

http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/371697,21-maja-21-grudnia-2012-Rok-2060-Kiedy-naprawde-bedzie-koniec-swiata taki to był badacz Biblii :) "Nie znacie dnia ani godziny" - więc odpada ponowne przyjście Chrystusa tego konkretnego dnia, może być za minutę, może za milion lat A co do fizycznego zniszczenia Ziemi, Kosmosu itd, to mamy jeszcze kilkaset mln lat.

Gość inka_2456
ja już orzeżyłam z piec koncow swiata i to glosno okrzyknietych... nie wierz w takie bzdety