Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaświata1985

dziewczyny majace kochankow? jakwyglada seks znimi?pisze prace heeelp

Polecane posty

Gość Nocny pukacz
Z męskiego punktu widzenia kochankę ma się tak naprawdę tylko do jednego Bzykania, Bzykania i jeszcze raz Mega Bzykania! I naprawdę kochanki mężatki starają się na potęgę. Miałem w źyciu 3 mężatki kochanki i naprawdę dawały z siebie wszystko. Jedna nawet podkreślała, że daje mi tak a tak, ale mężowi nigdy. Daje mi anala, ale mężusiowi nigdy, bo jeszcze pomyśli, że koorwa i szmata. Mam z mężatkami same miłe wspomnienia, jeśi chodzi o bzyk, bzyk! Kochanka jest jak trofeum z rozwartymi nogami, chcesz się najeść do syta i ona chce cię nakarmić do bólu, syta! Ale uwaga, do czasu!!! :-))))

nie wiem czy warto, ale z drugiej strony szukasz tego czego Ci brakuje i ten drugi Ci to oferuje, cięzki wybór

Gość Helene30
Nocny pukacz - jak widać w głowie miały zupełny wiatr. Raczej coś takiego nie interesowałoby mojego kochanka. On oczekuje dużo więcej, niż rozwarcia nóg. Bo tak, to miałby to w każdym burdelu.

Gość ciekawaświata1985
tak... oferuje, naprawde potrzebuje czulosci namietnosci chocby przez moment.... czuje sie samotna seks z moim facetem mi nie odpowiada zadnej gry wstepnej tylko "pakowanie" od razu a tamten zanim we mnie wejdzie godzine mnie wycaluje ;/poprzytula eehh zwariuje

Helena też mi o to chodzi ,oczywiście to są oczekiwania od Kochanka więc nawet w takim układzie liczy się dla mnie przyjażń

Gość rozwarta dziurkaaa
helene30 owiedz czego oczekuje twoj kochanek

Gość Helene30
rozwarta dziurkaaa helene30 owiedz czego oczekuje twoj kochanek" - kobiety w stylu gejszy chyba. Przede wszystkim inteligentnej, oczytanej (gadamy o literaturze światowej, muzyce, teatrze, kinie), o wyglądzie modelki. Nie wiem, dlaczego pisze w teraźniejszości, bo to już przeszłość.

Gość rozwarta dziurkaaa
no w przenosni hehe :D poprostu daje mi dluga gre wstepna proste moj facet tylko pcha

Gość ciekawaświata1985
no wlasnie moj tez tylko pcha, z ta godz przesadzilam poprostu dlugo mie piesci

Gość kafeteriankazersrankaa
a ja bym sie bzykla

Gość ciekawaświata1985
no chyba masz racje :( on mi ja dawał i wiem ze da i coraz bardziej tego chce ;/ zawsze bylam wierbna ale juz nie potrafie

masz racje, tego Ci brakuje, nie wiem czy moge zapytac ale czy on piesci Cie jakos inaczej? powoli, namietnie itppatrzy na Twoje reakcje

Gość ciekawaświata1985
tak bardzo powoli bardzo namietnie, dotyka mnie, cos tam szepnie a moj facet np rano: spie a on sobie poprostu we mnie wchodzi bzykas potem konczy ani nie przytuli tylko wstaje i sie wyciera serio kompletne nieporozumienie

wiesz ja jestem mezczyzna i tez lubie powoli spokojnie z uczuciem, a z tego co piszesz to jest tak na hura wsadzic poruszac trysnac i pojsc np. do pracy a Ty pragniesz byc przytulona , po prostu kochana

Gość ciekawaświata1985
:(

Gość ciekawaświata1985
no moj facet okazuje m uczucia inaczej-kupujac mi prezenty ale po co mi to, robi niepsodzianki restauracje itd ale ja mam to w dupie wolalabym caly czas siedziec w domu a miec czulosc i namietnosc

Gość ciekawaświata1985
czuje ze przespie sie z tymfacetem-raz sie zyje...mam potem zalowac

Gość ciekawaświata1985
bardzo mozliwe tzn czulos wesz on mnie przytula caluje ale jest to bardzo rzadkie i jesli chodzi wlasnie o seks to tego akurat nie ma nigdypodczas seksu nie wymagam tego zawsze raz na jakis czas

Gość Eeerrr...
Uwazam, ze kobieta, ktora szuka czulosci i przytulania nie powinna miec kochanka, bo skonczy sie to zakochaniem i placzem, jesli znajdzie takiego, ktory ja bedzie przytulal i glaskal. Kochanek jest od seksu, przynajmniej dla mnie. Nie chce miec faceta, bo nigdy nie byl to dla mnie priorytet, prowadze bardzo aktywne zycie, mam wymagajaca prace i robie sporo rzeczy po pracy, ale jestem tez bardzo seksualna osoba, dlatego kochanek to dla mnie idealne wyjscie. A jak to wyglada? Roznie.. Czasami rzucamy sie na siebie, rzniemy jak dziki, a potem kazde idzie w swoja strone, a innym razem zostaje na noc, rozmawiamy albo wychodzimy na drinka. Wazne, zeby miec jakis poziom zaufania do takiej osoby, bo ja bardzo lubie eksperymentowac w seksie, probowac nowych, czasami dosc szalonych rzeczy i dobrze jest wiedziec czego sie po nim spodziewac, szczegolnie kiedy zapraszamy inne osoby do zabawy:) Ogolnie mysle, ze jego zona jest "szczesciara", ze zdradza ja ze mna, bo gdybym to nie byla ja, to bylaby inna (typ "zdradzacza" ZAWSZE bedzie zdradzal), ktora moglaby od niego chciec o wiele wiecej. Ja chce TYLKO seksu, nie jestem zainteresowana jego zyciem rodzinnym, jesli rozmawiamy to o pracy albo pierdolach, a gdyby kiedykolwiek wspomnial o zostawieniu dla mnie zony, to wywalilabym za drzwi!

Gość ciekawaświata1985
ja sie w nim nie zakocham, nie ma opcji :)

Gość fhhjfiwkdo
Ja ubieram seksowną bielizne, zaczynamy się całować piescic i rznąc hehehe kochac bede się z moim ukochanym. A z kochankiem lubimy ostro i pikantnie:-) te jego pocałunki...oj

Gość ciekawaświata1985
a powiedcie bo nie ukrywam mam kompleksy-walcze z celulitem rozstepami... czy oni zwracaja na to uwage?

Gość Nocny pukacz
Do Helena30 Helena nie miały wiatru w czerepach. One po prostu oddawały co miały najlepszego do zaoferowania facetowi, którego może widziały jako następcę prawowitego? A czym miały mnie kupić, polewką z ziemniorami? Szukały akceptacji poprzez puszczanie się z na maksa z kochankiem. A jakie rozmowy ze mną prowadziły, jakby były po Oxfordzie ;-))) Piękne były i takie oddane w seksie, zawsze zostaną w moim sercu! EEEErrrr, czy jakoś tak. Yapiszonka ze wsi, na stanowisku, w poważnej firmie. Jeśli to prawda, to tak naprawdę bzykasz się z żonatym, bo się boisz związku, uczuć, i rozstanie, odrzucenia. Taki żonaty bzykacz jest bezpieczny dla ciebie. Ruchać będzie, małżeństwo będzie trwać, a ty loda mu zrobisz wisząc nogami na żyrandolu, aby mu pokazać jaka jesteś ekstra erotyczny kurwiszon, ale co najważniejsze - lepsza od gąski małżonki swego ruchacza!!! Hahhahaha, że też ja cię nie spotkałem na swojej drodze ;-)))

Gość ciekawaświata1985
hehe podnoszee