Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ncovgnfdojgnkd

CZY Z IKEI dowaoża do domu meble? czy mebelki dzieciece są trwała ?

Polecane posty

Gość ncovgnfdojgnkd

ktos ma ktos wie

Gość MargaretqaMaq
dowoza, sami sprawdzalismy ale to wszystko zalezy jaka odleglosc my jestesmy z tego zakupionego kompletu zadowoleni a ktory komplet masz na oku?

Gość ncovgnfdojgnkd
mo własnie nie wiem ma pokói taki raczej w kształcie prostokąta a problem mam taki ze chce tam upchac szafe duzą nie taką dziecięcą i zaczynają sie schodu umówiłam sie ze stolarzem ale on mi zaspiewał 2700 za 4 rzeczy (szafa/ komóda/ taka duza półka na ksiazki i biurko_ jakie wy macie meble

Gość MargaretqaMaq
ja mam mebelki z tej serii: HENSVIK jestem bardzo zadowolona, juz zlozone i czekaja :) tylko niestety komody nie maja z odlegloscia zalezy jaka jest, bo jak powyzej 50km to raczej oplaca sie jechac samemu u nas bedzie dziewczynka a mi zalezalo na czyms tanim i bialym wiesz, wszytsko zalezy jak duzy pokoj i jaki kolor ma szafa, ktora chcesz tam upchnac. Bo jak szafa i mebelki, zeby jeszcze miejsce zostalo dla dziecka :) a mzoe szafe przeniesiecie do innego pomieszczenia? zreszta duzo tez zalezy od finansow, a jak masz dobrego stolarza to moze jakies mebelki na dluzej?

Gość MargaretqaMaq
od tego jest forum aby sie zapytac, nie chodzilo tylko o odleglosc ale takze o uzytkowanie i jakosc, nie kazdy ma ikee za oknem i moze podejsc i sprawdzic

Gość ncovgnfdojgnkd
dzieki tzn jakbym miała gdzie upchac te szafe to wtedy nie byłby problem z zadnymi meblami ! bo wszystkie te dziecinne mają szafy małe a ja mam małe mieszkanie i musze gdzies trzymac ubrania chciałam zeby ta szafa i reszta była z kompletu

Gość MargaretqaMaq
a jaki kolor ma szafa? moze cos na allegro znajdziesz?

Gość ncovgnfdojgnkd
a ile kosztuje dowóz ? ta od nich str jest powalona :O nic mi sie nie otwiera albo nic nie pisze

Gość MargaretqaMaq
ale ze co? oczekujesz, ze ktos bedzie ci tego szukal? wszystko zalezy od miasta, co miasto to inne strefy i oplaty

Gość ncovgnfdojgnkd
ale ja szukam co wicej dzwiniłam dwa razy teraz do ikea i autom.sekr klepie mi jedno i to samo przycisnij 1 przycisnij 4 jak przycisakm to znowu przycisnij 1 ..... i sie rozłacza dziwne taka wielka firma a zeby sioe dodzwonic nie szło pytałam orientacyjnie do mojego miasta jest 56 km od ikea

Gość MargaretqaMaq
ale zalezy jakie miasto, bo co sklep to inne ceny, pisalam juz powyzej