Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowana zarobakmi

ile zarabiacie

Polecane posty

Gość sfrustrowana zarobakmi

jakie sa wasze obowiazki jak dlugo pracujecie w danej firmie zaczne od siebie mgr prawa 1.5 roku pracy w kancelarii komorniczej prowadze postepowanie egzekucyjne w ponad 1 000 sprawach od momentu wszczecie egzekucji az do momentu umorzenia 8 godzin zapinkalam jak wol lewie mam czas na 5 min sniadanie wynagrodzenie 1 tys zl buhahaha zenujace

Gość sfrustrowana zarobkami
no tak tysiac zlotych wiem w sklpeie na studiach pracowala, mialam tyle samo kazy i neta cale 8 godzin do dyspozycji i nic prawie nie robilam bo bylo 2 klientow na dzien

Gość fdbrbrb
znaczy że wykorzystuja młoda naiwna po studiach :O

Gość tfg
szok, co Ty piszesz:O Ja pracuje z dziećmi upośl. jako terapeutka, 6 godzin dziennie, wlasnie przyszla wyplata z premia- ponad 2000 zl. Dla mnie to duzo, a bedzie jeszcze wiecej.

Gość fdbrbrb
oo juzef oleksy pewnie fchui zarabia :classic_cool:

nie martw sie, masz dobry zawód, musisz tylko nabrac doswiadczenia, usamodzielnic sie i zobaczysz, ze sie odbijesz :) Uszy do góry :) Ja zarabiam o wiele wiecej za 7ha dziennie, ale nie mieszkam w Pl, planuje wrócic i zalozyc wlasna dzialalnosc.

6000zl brutto pracuje w firmie od 1.5 roku - pracuje w kopalni W tym momencie jestem tymczasowo (za prozba kierownika) na stanowisku "biurowym" pod ziemia ... Obowizki: Znajomosc czesci i podzespolow do maszyn kopalnianych Odbieranie telefonow :( Przygotowywanie zamowionych czesci do wydania Rozladowywanie czesci ktore zeszly na dol w kontenerach magazynowych Wypelnianie papierow .... Uaktualnianie danych w komputerze Przyjmowanie nowych czesci ... I tak jeszcze miesiac a pozniej wracam na stanowisko mechanika... mam 22 lata

Gość tfg
matiz00- to calkiem niezle jak na mlodego chlopaka:)

Ogolnie na reke miesiecznie dostaje 2600zl bez swiatecznych... no ale dochodzi jeszcze kilka dodatkow w ciagu roku np. dzisiaj barborka 2800zl :) no i razem wychodzi ok 6000zl ... a od maja podwyzka 10% :)

Gość tfg
a jako mechanik rozumiem- gorzej Ci sie pracuje, wolisz prace biurowa? Calkiem calkiem, tylko ciezkie warunki pracy, chyba?

Nie przepadam za praca siedzaca/stacjonarna... wole isc na mechanika i robic cos przy maszynach (choc nie nawidzilem mechaniki i dalej nie jestem w tym dobry) bo niedlugo moge zostac operatorem takich maszyn bo mam kilka kursow... wtedy zarobki beda 2x wieksze... ale narazie chce jeszcze pomechanikowac i probowac nie zepsuc tego co juz i tak jest zepsute heheh :) Tak warunki nie sa idealne ale ja lubie ryzyko ... nie moglbym siedziec na tasmie albo w innym takim miejscu

Zgodzilem sie tam isc tylko dlatego ze dostalem podwyzke... no i kierownik ma mnie wyslac na pare dodatkowych kursow od przyszlego roku... nie ma nic za darmo :) trzeba sie targowac :)

A teraz musze spadac do pracy... odpisze jak cos gdy wroce po 2 w nocy...

Gość fdbrbrb
to masz 3600brutto a nie 6000 :P

Gość tfg
matiz00- Powiem Ci, z wlasnego zreszta doswiadczenia,ze czasami trzeba sie ostro pomeczyc, by pozniej miec lepiej, zwlaszcza,jesli chodzi o poczatki pracy. Jestes mlodym, inteligentnym facetem, kariera przed Toba... staraj sie, staraj, rob kursy, szkolenia (to bardzo wazne) i dzialaj, abys za 5 lat- 10-15-30 mial lepiej niz reszta kraju. POWODZENIA!:)

Gość pponi
Mam 28 lat. Pracuje prawie 10 lat w swojej firmie. Instytucja panstwowa. Zarabiam 1400 zl. Ogolnie wiekszosc czasu spedzam na necie, bo "jaka placa taka praca".

Chyba wiem lepiej ile zarabiam panie fdbrbrb... ja place wieksze podatki niz ty bo przy zarobku 2700zl miesiecznie na reke brutto wychodzi ok 4100-4200... Moj roczny dochod przekroczy 70tys brutto wiec wzasadzie 6000 zl brutto miesiecznie...

Gość za małooooo
:)