Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inna milosc

karmienie piersia, jak odciagac?

Polecane posty

Mam pytanie. Moja córeczka ma miesiąc,a ja musze już wrócić na studia, zajecia mam caly dzien dwa razy w tygodniu. Jak należy dobrze odciagac mleko by nie doprowadzic do nadprodukcji? Chodzi mi o to ze jak np mam zajecia sroda i czwartek to kiedy odciagnac te mleko, jak duzo i jak je przechowywac? i na uczelni tez jak sie uporac z oproznianiem piersi? kupiłam odciagacz elektryczny ale on mi nic nie ściaga. Szukam ludzi doswiadczonych w tych sprawach odciagania

Gość elizka24
tez studiowalam ale w sob i niedziele. bralam dziecko ze soba albo odciagalam pokarm recznym laktatorem avent. latwo szlo nie bylo problemu

Gość aska vcxz
Brałaś dziecko na studia???

Gość hhjgbhj
Czasem trzeba poczekać z 5 minut,żeby mleko zaczęło lecieć do laktatora.Najpierw zorientuj się,czy twoje dziecko w ogóle umie ssać z butli,potem ściągaj mleczko pozostałe po karmieniu,wlewaj do spec.pojemników czy maleńkich słoiczków i do lodówy.Podgrzewaj w ciepłej wodzie,żeby bąbla nakarmić.A w ogóle to sobie poczytaj...http://www.zdrowystartwprzyszlosc.pl/artykuly-audio/ctl/artykul/mid/1502/tytul/odciaganie_pokarmu/dziecko/odzywianie.aspx