Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak17

POMOCY !

Polecane posty

Gość chłopak17

siemka , mam pytanie ponieważ od wrzesnia nie ćwicze na wf , i za niećwiczenie mam 6 jedynke xD i dopiero teraz załatwiłem sobie zwolnienie (te zwolnienie mam od 28.11.11.do 28.02.12r.), i dałem wychowawcy a wychowawca poszedł z tym do dyrektora i się zapytał go czym będę miał na pierwsze półrocze napisane "zwolniony" czy "1"a on powiedział że będe miał 1 ... , no ale jak sobie jeszcze później załatwie zwolnienie do końca czerwca (bo na 100% załatwie) to będę miał przepisaną tą jedynkę z pierwszego półrocza czy będę miał napisane "zwolniony" ? Proszę o pomoc.

Gość cbadef
a co ci dolega i dlaczego tak późno poszedłeś do lekarza ? - może gdy jakoś się wytłumaczysz to te "1" będą anulowane - nauczyciel może myślał, że nie jesteś chory tylko symulujesz ?

Gość chłopak17
mi nic nie dolega no ale wfy w dzisiejszych czasach to masakra .... wątpie żeby nauczyciel to anulował ... tak mnie nie lubie że ..., no a jak nie to rozmawiałem z moją mamą i ona powiedziała że da sie takie coś załatwić przez kuratorium , ponieważ tam są jakieś paragrafy , które nauczyciele na 100% nie stosują ! :) no ale właśnie wolałbym tutaj pozrozmawiac z kimś może ktoś miał już taki przyadek.?

Gość fsdfwe1
w takim razie, oby zostawił tę jedynkę.