Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felicini

Surogatka,czyli brzuch do wynajęcia

Polecane posty

Gość Felicini

co o tym sądzicie?

Gość sdfsdfdsfsd
rucham dzika gdy sika

Gość blondi kasia
dobry sposób na zarobienie ciekawe ile w POlsce by za to dali 20-30tysiecy? trochę mało..

Gość Petrus Maximus
aż nie mogę wyjść ze zdziwienia, że Kościół , PiS i episkopat polski nie oprotestowali nie nie zakazali emisji tego nieludzkiego i antychrześcijańskiego programu.

sprawa kontrowersyjna, sama jestem przeciwna, ale to moje subiektywne zdanie, a jesli komus to nie przeszkadza, to prosze bardzo

cóż jestem za ( pomoc pbzpłodnym kochającym się parom kobieta/mężczyzna pragnącym dziecka ):) i przeciw ( handel ludżmi , częsci zamienne dla bogaczy,patologia) :(

to bardzo ciężki temat trzeba wziąć wszystkie aspekty mieć naprawdę nerwy na wodzy bo sama decyzja to stres potem ciąża i cała sprawa z dokumentacja a drugA strona no cóż z biedy ostatnia deska ratunku ? nosić czuć urodzić genetycznie nie swoje hm..

co by nie było jestem za bo jak ktoś desperacko pragnie a nie może sam sprostać pragnieniom w dodatku stać na taką umowę i oczywiście lepiej lagenie i czysto

To fakt , osoby ktore nie maja stycznosci z problemem nieplodnosci latwo jest sie wypowiadac. Mozna dyskutowac o moralnosci takiego postepowania ale widocznie sa kobiety,ktore potrafia donosic dziecko za pieniadze.

żal przede wszystkim było mi tych kobiet surogatek , one nie robily tego bez przymusu tylko z przerażającej biedy , by zapewnić swoim dzieciom lepszy los choćby na szkołę dla tej dziewczynki_żeby mogła nauczyć się angielskiego:( . Widziałyście jak patrzyła ta starsza miejscowa opiekunka na te matki z zagranicy jak rozprawiały ,że to ich dzieci , cieszyły się że są matkami ? Ciekawe co myślała słuchając ich.:( Bogaczki przyjechały po dzieci:(:(:(

Gość Petrus Maximus
a czy istnieje reklamacja jak urodzi się jakieś dziecko specjalnej troski?????????

Petrus Maximus a czy istnieje reklamacja jak urodzi się jakieś dziecko specjalnej troski????????? ....akurat o tym nie mówili, jedynie co ,że płatność przy odbiorze "towaru" nie wcześniej , jak surogatka poroni kasy nie ma.

Gość przelot_em
To wszystko jest przeciwko prawom naturalnym człowieka, kiedyś takie praktyki obrócą się przeciwko ludziom tak samo jak zapłodnienie in vitro. Nasza cywilizacja zbliża się ku końcowi. :(

Gość Petrus Maximus
a to co zalecają w Biblii nie jest przeciw ludzkości? Czy moralny był poród niewolnicy na brzuchu kobiety, co nie mogła miec dzieci?

Gość Kto oglądał wczoraj
ten program ? Lekarka całkiem inaczej tłumaczyła słowa tej młodziutkiej dziewczyny ;(