Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiecorobić

zdradziłam go i mnie pobił

Polecane posty

Gość niewiecorobić

nie mam kogo się poradzić, dlatego piszę tutaj. chciałabym aby ktoś na moją sprawę spojrzał obiektywnym okiem. a więc byłam na imprezie bez swojego chłopaka.. jesteśmy ze sobą krótko, 6 miesięcy. układało nam się różnie... kłóciliśmy się, zrywaliśmy, spotykaliśmy z innymi... uderzył mnie już parę razy bo zawsze uważał że to ja jestem tą złą i w ogóle nie staram się w związku (chociaż sama tak nie uważałam). ostatnio byłam na imprezie bez niego. pewien chłopak "przyczepił" się, dostałam od niego ze 2 niewinne buziaki w policzek. powiedziałam o tym chłopakowi... zabrał mnie z imprezy do domu, krzyczał, obrażał, uznał że "jestem łatwa"... i stało się najgorsze... rzucił mną na łóżko, przygniótł i zaczął dusić tak długo aż nie zaczęłam płakać. czuje się bardzo winna, bo mogłam powiedzieć chłopakowi który mnie pocałował w policzek że mam chłopaka.. :( co mam zrobić? były chłopak każe mi się zacząć starać a ja nie wiem co robić... widzę że on nie czuje w sobie żadnej winy. pomóżcie...

Gość gesdrtgews
mam nadzieje, ze to tylko prowo. uciekaj od tego gówniarza jak najszybciej i jak najdalej

Gość nati wroclove
kopnij mu w dupe

Gość knn
hmm to prowo tak ? jeśli nie to zrywaj z nim jak najszybciej bo zmarnujesz sobie zycie

Gość niedlapsakielbasa
a Ty masz 14lat?czy o co chodzi? dorosnij dziewczyno,ogarnij sie,faceta rzuc a na imprezach sie szanuj...owszem mozna sie z kupmel czy przyjacielem przywitac dajac sobie cmoka ale na tym basta.... a koles Cie teraz dusi po pol roku a po 2latach bedzie przypalal zelazkiem

Gość niewiecorobić
nie prowo. i niestety nie mam 14 lat. dzięki za rady

Gość niedlapsakielbasa
nie chcialam Cie urazic,poprostu jak napisalas ze Ty czujesz sie winna to mna trzasnelo...moze glupio sie zachowalas ale to nie powod by jakis facet Cie dusil....szanuj sie i rob tak by inni Cie szanowali...

Gość taka sobie jedna rybka
nogi za pas i jak najdalej od tego faceta!

Gość droga autorko
masz bardzo niedobrego chłopaka. Lepiej się dobrze zastanów co robisz. on Cię biję, a co będzie po ślubie. Może Cię nawet zabić w nerwach. Jeżeli masz trochę rozumu i szacunku dla siebie to lepiej zerwij z tym typem wszelkie kontakty - zebyś potem nie załowała.