Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Jak można być chrześcijaninem i jednoczesnie

Polecane posty

popierać kare śmierci? wiem że kk dopuszczał KIEDYŚ kare śmierci jako formę samoobrony GDY NIE MA MOŻLIWOŚCI INNEGO ROZWIAZANIA PROBLEMU ale Jan Paweł II wyraźnie stwierdził że w dzisiejszych czasach szczególnie w krajach cywilizowanych nie ma takiego musu. Więc czemu katolik Jarosław Kaczyński chce wprowadzenia kary śmierci? ps. jestem za kara śmierci gdy NIE MA ŻADNEJ WĄTPLIWOSCI co do winy. JEstem też za tym aby tak znowelizować kodeks karny że jak ktoś za ciezkie przestepstwo jest po raz 3 skazany to dozywocie z miejsca. A nie tak jak teraz że sie czyta że złapali gwałćiciela ktory już 3 razy siedział w pierdlu raz za molestowanie, raz za włamanie z ciezkim uszkodzeniem ciała i raz za poobicie ze skutkiem śmiertelnym łącznie spedził w wiezieniu 17 lat. i teraz idzie 4 raz na 3 lata. to pojebane i pytanie do hm teologów(?) jak w kosciele katolickim wygląda sprawa kata? czyli osoby ktora naciska wajche zapadni, guzik zasilania, daje rozkaz do strzału/strzela itd? musi sie spowiadac czy nie?

ja nie popieram , jestem za dożywociem w kamieniołomach o suchym chlebie i wodzie.

Kaczyńśki i pis to spece od teoologii:D widze że pouczają biskupów:D:D:D::D:D::D:D::D i Jana Pawłą II:D:D:D: pis to kurna sami eksperci, od teologii od mechaniki i samolotów od kurwa wszystkiego:D kaczyńśki się końćzy. coraz częsciej odpala jakieś chore swoje wizję i ci biedni jego wspópracownicy z pisu muszą go tłumaczyć. najbardziej mi żal tego hoffmana rzecznika pis który musi się tłumaczyć za prezia w mediach:D:D:D ten to sie dopiero wstydu naje. obstawiam ze Kaczyńskiego w przeciągu roku wyslą na emeryturę i wtedy te wszystkie pjny solidarne polski itd się połączą w jedną partię znowu.

Gość Petrus Maximus
wyjaśnienie jest bardzo proste. Kaczyński tęskni za czasami batiuszki Stalina, bo Stalin wiedział co sie robi z taką swołoczą jak ziobrzyści i Pensja Jest Najważniejsza. Kula włeb albo na Sybir.

jestem tego samego zdania co niedajka. Tylko kary bym urozmaiciła, takie bolesne kary, aby wiedział/a za co siedzi.

Gość To nie tak, nie
Prawdziwy chrześcijanin nie popiera kary śmierci.