Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angemulka

Jak powiedzieć mamie, żeby przestała kupować nam obciachowe prezenty?

Polecane posty

Gość angemulka

Od kilku miesięcy wraz z mężem jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami mieszkanka. Nasze rodziny pomagały nam jak mogły i robią to nadal, aby nasze mieszkanie wyglądało super. Niestety, moja mama cierpi na totalny brak gustu Moje rodzinne mieszkanie od zawsze wyglądało koszmarnie i kiczowato, jeśli chodzi o wystrój. Teraz niestety mama ciągle daje nam nietrafione prezenty, które nie dość, że nie pasują do naszego mieszkania, to są straszne Gdy dała nam wazon i jakiś zegar, to żeby nie było jej przykro wystawialiśmy je gdy przychodziła. Ale to ją utwierdziło w przekonaniu, że ma świetny gust i brnęła dalej... Zaczęliśmy z nią rozmawiać, niestety skończyło się to awanturą, że nikt jej nie docenia i że faworyzujemy moją teściową... Nie wiem już jak rozmawiać z Nią. Macie pomysły? Dodam, że mama niestety jest typem furiatki...

Gość prawa-Tywa
no i matka miala racje :O Boże bron przed taka córką :O

Gość angemulka
Czyli uważasz, że powinniśmy sobie urządzić mieszkanie tak, jak każe mama? Może w ogóle powinniśmy jej słuchać na każdym kroku, byłaby z pewnością szczęśliwa :O

Gość niewiemcojesthmmm
Powiedz ze ja kochasz ale gust odziedziczylas po tacie

Gość niewiemcojesthmmm
Swoja droga jak moja mama kupowala mi nietrafione ubrania to jej powiedzialam "Mamo wole inne rzeczy" i pokazalam na internecie jakie:)) i potem kupowala mi takie jak pokazalam