Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariettaaa23

Leki refundowane-pytanie.

Polecane posty

Gość mariettaaa23

Witam Wiem że ma wejść nowa lista leków refundowanych, tylko nie wiem kiedy i czy przypadkiem ona już nie weszła. Wie ktoś coś na ten temat? Jeśli to ważne to interesują mnie leki na astmę. Z góry dzięki za odpowiedź :)

Gość mariettaaa23
grey eyes Dzięki Masakra zamiast tak jak teraz zapłacić 1zł za lek będzie trzeba zapłacić 40 zł :(

Gość erb3rb3
grey czy ty nie jestes czasem lekarzem??:) moge miec pytanie??

Gość mariettaaa23
Za ten co teraz kupuję za złotówkę będę musiała zapłacić 47 zł- ten lek to Symbicort Turbuhaler A to nie jesteś pewna że od styczna wchodzi ta lista? Może ona już weszła?

Gość mariettaaa23
Adonis cudnych Pań Chcieliście psa albo kurdupla na rżądzie,będzie jeszcze gorzej Po co się wyrażasz w ten sposób skoro nie znasz moich preferencji politycznych? Jesteś jakiś ograniczony czy co?

Gość erb3rb3
a gdzie mozna sprawdzic ile beda kosztowaly po nowym roku?? mi chodzi o lek matypred 4 mg

Gość erb3rb3
acha czyli bez zmian dzieki

Gość erb3rb3
heh lek ktory bralam przez 8 lat a odstawilam 3mc temu z ceny 3,20 za opakowanie dzisiaj kosztuje 84 zlote potrzebowalam 2 opakowania miesiecznie Boze:o

Gość mariettaaa23
grey eyes Dzięki bardzo, mimo iż nie przekazałaś mi dobrych informacji, no ale cóż nie twoja wina ;)

od 16 listopada obowiazują nowe ceny co cię interesuje ? po nowym roku znów planowane zmiany

Gość mariettaaa23
myszka83 Interesuje mnie Symbicort Turbuhaler, to może od stycznia będzie tańszy?

Gość erb3rb3
dobrze ze nie biore tego leku juz ale kto wie czy nie bedzie mi potrzebny kiedys

Gość ania_lekarz-koszalin
Pamiętajcie dziewczyny, że lista leków zmienia się co 2 miesiące. Trzeba być czujnym... Jeśli korzystacie z leków refundowanych warto zaglądać na strony, które się automatycznie aktualizują. Ja korzystam ze strony www.leki.egabinet.pl Dużo jest tego typu stron w Internecie, ale do tej mam zaufanie :) No i są zamienniki :)