Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość elissssska

moja mama

Polecane posty

Gość elissssska

jest mi dluzna rowne 5tys.pozyczajac ode mnie przez rok niemale sumy uzbieralo sie tego tyle.mama pracuje,ojciec rowniez,maja 2 dorosle juz corki na utrzymaniu z szostki dzieci,choc niekoniecznie,gdyz one same na siebie zarabiaja i sie ucza. prosze ja juz od pol roku,blagam,groze wrecz,ze do niej nie przyjade aby mi oddala bo znalezlismy sie z mezem(mamy dwoje dzieci) poprzez to pozyczanie rodzinie kasy w takim dolku ze masakra.kazdy obiecywal oddac dlug w terminie a tu dupa.wszyscy sie wypinaja a najgorsze jest teraz to ze tlumacza sie ze niedlugo swieta!!!!mnie juz szlag trafia poniewaz z natury jestem tolerancyjna osoba,pomagam wszystkim, niekoniecznie za zgoda meza ale zawsze przez to wychodze jak zablocki na mydle. glownie mi chodzi o matke bo ja kocham a ona wiecznie znajduje jakies wymowki,maz sie wnerwia,sa przez nia klotnie.a najlepsze jest jednak to ze gdy umawiamy sie przez tel.na oddanie kasy,mieszkamy od niej az 150km,i sie tluczemy z dziecmi,ktore nie zawsze zasypiaja podczas jazdy.dojezdzamy a mama zachowuje sie jakby z nami w ogole nie rozmawiala!!!cieszy sie jedynie ze przyjechalismy,ze wnuczeta przyjechaly, a mnie chuj strzela!!! mam szacunek do mamy,co ja mam zrobic,juz nje mam na nia pomyslow,,,ja tylko chce zeby oddala mi kase:-(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować