Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam się na tym kurcze

Czy w takiej sukience moge iść do cywilnego? Zdjęcie

Polecane posty

Gość NIE CHCE MI SIE WYMYSLAĆ
Moim zdaniem nie bardzo. Ale to Twój wybór.

wydaje mi się, że trochę zbyt imprezowo-karnawałowa, ale jeśli dobrze się w niej czujesz to spokojnie możesz ją założyć

Gość hubbba buuubbba
Beznadziejna sukienka :( Nie masz za grosz stylu i smaku Sorry takie mam zdanie :( Pytałaś o opinię i masz

ona jest taka do kolana, i fajnie odbija od moich ciemnych włosów i karnacji bo ten fiolet jest taki opalizujący. Ale aż taka zła jest? Szkoda mi wydawać kase na inną sukienkę, bo ogólnie nie chodzimy na imprezy typu sylwek, andrzejki czy coś, więc kiecka by wisiała w szafie. a co możecie polecić innego tak w miarę w przystępnej cenie maks 300/400 zł.

Gość 09876
Dziewczyna pytała, czy naszym zdaniem może iść w niej do cywilnego, a nie czy ma gust i smak. Naucz się czytać ZE ZROZUMIENIEM. Moim zdaniem możesz.

Gość magalaga
09876 a ty naucz sie mysleć Autorka pyta sie czy moze = czy wypada czy bedzie to dobrze widziane. Bo formalnie to moze pojsc i dzinsach i podkoszulku, nikt jej nie wyprosi. a fakt jest taki ze sukienka jest wyjatkowo tandetna i z bolem serca mozna było by ja załozyc gdy idzie sie na slub jako gosc ale to tez o dobrym guscie by nie swiadczyło Autorko wydaj 300 zł na skromną elegancką sukienke, ktorą bedziesz miała na lata a ten błyszczący bombkowy badziew z bazaru wyrzuc:( Litosci, to jest ślub....

dzięki za link carrie ale w takiej sukience w większym rozmiarze będę żle wyglądać, bo przymierzałam i strasznie eksponuje brzuszek ta z twojego linka.

Gość jljljlklk
Przede wszystkim zrezygnuj z bolerka! Bolerka są szczytem bezguścia.

Gość 09876
Do mamałygi: co autorka miała na myśli, to wiem, nie musisz mi tłumaczyć. Masz problem z sobą, polecam dobrego psychologa. A może... chcesz o tym porozmawiać? Buhahahaha. Wex sobie ten gust i styl wsadź głęboko. Bo czego, jak czego, ale klasy to ci brakuje.

w moim mieście nie ma takich wypożyczalni, a ta sukienka była kupiona za 150 zł z salonu sukien ślubnych, więc tania nie była. A co z fasonem bo wszystkie ołówkowe, opinające odpadają, bym chciała coś takiego żeby zamaskować trochę brzuch, biodra, a podkreślić biust, dekolt.

Gość sdsddfdfgfgf
fajna koszulka nocna

Oczywiscie to kwestia gustu ale ja bym do slub chciala miec elegancka , piekna sukienke. To wyjatkowy dzien. Sukienka nie musi byc biala wg kolor wybierz taki w jakim sie najlepiej czujesz. Moze byc elegancki kostium tez. Ja np bralam cywilny w prawdziwej sukni na kole.

Gość brałam ślub 5 lat temu
ślub cywilny czy Kościelny jest (przewaznie) raz w zyciu i to piekna chwila wiec nie załuj kasy na sukienke, a juz za 200-300 zł kupisz cos naprawde ładniejszego niz ta na zdjeciu. bedziesz w niej tylko jeden dzien ale zdjecia ze slubu beda na cale zycie wiec powinnas wygladac wyjatkowo!

Gość mi tez sie nic
eeee raczej nie pasuje

Gość assa tadarassa assa
Możesz. Do tego śliwkowe pantofelki i biały bukiecik. Bolerko zbędne.

nie będziemy robić zdjęć z cywilnego, w sierpniu bierzemy kościelny, a cywilny w połowie stycznia. Dlatego szkoda mi wydać na sukienkę, bo pieniądze nam się przydadzą na kościelny i na remont mieszkania. Może jestem okuta ale za te 300 zł to już mogę kupić coś fajnego do mieszkania. Naprawdę jest taka tragiczna ta sukienka?