Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiopgp[dsp[

czemu była nie schodzi mi z drogi?

Polecane posty

Gość fiopgp[dsp[

a wszyscy mi schodzą i sie źle z tym czuje bo nie bede się z nią trącał i muszę ustąpić:(

Gość ale co ci robi???
bije sie o majątek?:P

Gość Pan-da trójkę
bo ma jaja? :D

Gość fiopgp[dsp[
po prostu ja sobie ide a ona idzie z naprzeciwka i idzie tym samym torem i pewnie jak bym nie ustąpił to bym ją trącił z barka i dziewczyna by sobie jeszcze krzywde zrobiła

Gość dfgtyhuiuyt
super , super! może strzeliłbys jej jeszcze w twarz aby dłużej poleżała i w dodatku wyykrwawiła sie wtedy miałbys spokój

Gość fiopgp[dsp[
Gdyby tak jeszcze tyłem stała i sie nachylała, to bym cos z tego miał, a tak to tylko sie ocieram. Też mi staje od tego ale bez wytrysku.

Gość - - - Mama Mia
może czeka aż ją zaczepisz by wytoczyć ci proces :P

Gość imie jego despercaja :)
" czemu była nie schodzi mi z drogi?" bo jest była :) wiec nie musi :)

Gość fiopgp[dsp[
proces a skad bedzie mieć dowody?:) idzie sama Jutro nie ustąpie i albo zrezygnuje sama albo...... poleci na parę metrów:) Tylko jakoś w ostaniej chwili zawsze sobie przypominam, że kiedyś była mi bliska, w sumie nadal jest ale to sie juz skonczyło

Gość paqet
a może ją jeszcze kochasz?

Gość fiopgp[dsp[
Kocham jej cycory ale woźny z naszego gimnazjum podszedł mi bardziej, bo fajnie anala robi, a po wszystkim na fajki daje.

"Jutro nie ustąpie i albo zrezygnuje sama albo...... poleci na parę metrów" czy ty nie pomyliłes jakiegos debilnego fagasa z kobieta ze takie teksty walisz i chcesz ja tak traktowac? takie podejscie to di faceta a nie do kobiety no chyba zes pedał i o jakims miesniaku mówisz silac sie na to jaki ty niby meski jestes :)

Gość fiopgp[dsp[
kocham ja bo człowiek tan na prawdę zakochuje się raz tak naprawde Nie bede do niej leciał bo to ona zerwała nawet czasem zagaduje jak np spotkamy się u wspólnych znajomych ale robi to ogólnikowo dlatego to ignoruje jak co mówie nie do niej tylko w jej stronę słysze jej co? Mam ochote jej odp gówno ty pizdo nie do ciebie, ale jakoś się hamuje

hahahahahha koles pomylił płec... normalnie dla kolegów herbaki robisz i kwiatuszki nosisz , otwerasz drzwi i sie podlizujesz a laski chcesz lac i z bara do nich wyjezdzac i traktowac jak "równego sobie" do lania oO ty chyba powinienes sie za facetów wziasc a kobiety zostawic dla kogos kto ma "heteroseksulane " poglady i wie jak traktowac kobiety ... bo to : "Jutro nie ustąpie i albo zrezygnuje sama albo...... poleci na parę metrów' to TAK KURWA MAC WIELKA NIESKONCZONA MIŁOSC ... ja pierdole na jej miejscu zaczełabym sie do ciebie zwracac na Pan i załawtiłabym sobie reset mózgu aby nie miec swiadomosci tego ze kiedys miała z kims takim jak ty cokolwiek doczynienia :)

Gość fiopgp[dsp[
przecież nic nie robię schodzę jej z drogi ale jestem po prostu ciekaw czy ustapi

Gość fiopgp[dsp[
Przygotowałem nawet na jutro zbroję z tektury. Super wygladam jak rycerz ciemnego czerepu. Jak mnie zobaczy to chyba nie zdecyduje sie staranować, jak myslicie? Opryskałem zbroję srebrnym lakierem, założyłem i błyszczę sie jak psu jaja, to ją powali. Jesli nie, to mam też pikę, wystrugałem z nogi od stołu, rodzice jeszcze nie zauważyli braku. Te opary z lakieru nastrajają mnie bojowo, a co tam przypierdolę jej tą piką na dzień dobry, czy sie odsunie czy nie.

"Te opary z lakieru nastrajają mnie bojowo, a co tam przypie**olę jej tą piką na dzień dobry, czy sie odsunie czy nie." super mam nadzieje ze tak

Gość fiopgp[dsp[
wiesz co nie skomentuje tego, bo nie mam zamiaru, nie wiesz co czuje i co było przez 2 lata i ogólnie.Po prostu niech sie wogólę nie odzywa, skoro zerwała ja tez mam dosyć unikania różnych miejsc bo ona tam będzie cieżko mi jest i wogolę nie mam dobrego nastroju jak ją widzę

Gość fiopgp[dsp[
akurat ona lakieru nie używa:)

Gość fiopgp[dsp[
zerwała, bo wolałem woźnego, czy to moja wina, że ta durna pizda boi sie wziąc dildo do łapy i mi zapakować w dupala aż po dwunastnicę?

Gość fiopgp[dsp[
Była w ciąży poroniła :( Najważniejsze że jej się nic nie stało, ona ma niby pretensje że to moja wina bo musiała się wlec autobusem, akurat wtedy nie mogłem a przecież wiele kobiet w ciązy jeżdzi komunikacja publiczną po prostu wtedy był pech była w 6 miesiącu czy gwałtownie zachamowal i ona jebneła brzuchem czy toś na nią wpadł

Gość fiopgp[dsp[
jestem nie mal że pewny że podszyw to ten kretyn 40 letni prawiczek offerma

Gość fiopgp[dsp[
Kup sobie niedojebany pedale chociaz lake albo sztuczną waginę wtedy przynajmniej zaruszasz albo wsadź swojej starej

Gość fiopgp[dsp[
spoko ja mam chujowy każdy dzien bo co dzień ja widze

Gość fiopgp[dsp[
woźny mówi że dobrze mieć cos choojowego w sobie, też tak uważam, dlatego jak widzę jakąś cipę to mnie aż rzuca. Ona to wie, podłazi z tą cipą mi pod oczy, ciagle nie moze uwierzyc że jestem pedziem, tylko z nią byłem dla pozorów.

Gość fiopgp[dsp[
ty za to z zadna nie byłes nawet pedzio z pierdla by cie chujem kolegi nie tknał