Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna kreska

Dlaczego nie chce mi się życ

Polecane posty

Gość czarna kreska

Nie wiem, co będzie dalej. Nic nie robie. Ciągle myśle. Boje się przyszłości. Nie potrafie zmienic terazniejszosci. Nie mogę spac. Najchętniej zniknelabym z tego swiata - skończyłaby się męczarnia.

Gość tfuj były
Nikt nie wie co będzie dalej. Myslenie ma przyszłość :) a strach tylko wielkie oczy :D nie bojaj, bedzie dobrze :)

dziewcze wiecej wiary w siebie i odwagi : ) pamietaj ze zycie jest proste tylko to my sobie je utrudniamy

Gość imie jego despercaja :)
"Nie wiem, co będzie dalej. Nic nie robie. Ciągle myśle. Boje się przyszłości. Nie potrafie zmienic terazniejszosci. Nie mogę spac. Najchętniej zniknelabym z tego swiata - skończyłaby się męczarnia." naczytałas sie pewnie kafe i ci wszystko bokiem wyszło

Gość imie jego despercaja :)
"Nie wiem, co będzie dalej. Nic nie robie. Ciągle myśle. Boje się przyszłości. Nie potrafie zmienic terazniejszosci. Nie mogę spac. Najchętniej zniknelabym z tego swiata - skończyłaby się męczarnia." naczytałas sie pewnie kafe i ci wszystko bokiem wyszło

jakaś depresja, a moze ta pogoda działa przygnębiająco. Zrób coś dla siebie, np fryzjer, kino. Na pewno poprawi Ci się nastrój.