Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virtuvon

mam dosc kontaktu

Polecane posty

Gość virtuvon

z byłym zostawił mnie ok ale wkurza mnie jego zachowanie....pomagam mu w pewnym projekcie o wszystko muszę się dopytać, prosić i jeszcze wielką łaskę robi czasem takie wrażenie odnoszę. dziś znow musiałam o czymś jemu przypomnieć, napisałam sms nic zadzwoniłam, nic zadzwoniłam drugi raz łaskawie odebrał i z łaską odpowiedział okazało się ze na sms odpowiedział mi mailem i ten jego foch ale mnie zdrażnił wczoraj wypisywał mi głupoty na fb zagadywał a ja odpowiadałam zdawkowo pewnie to odwet na mnie masakra

Gość fiopgp[dsp[
spierdalaj posaran wariatko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były byłybyły były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były były