Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htrhrt

obejrzyjcie koniecznie!! - cała prawda o pięknych azjatkach......

Polecane posty

Gość to jestes jedna na milion bo
99% kobiet aspiruje i tak do WYFOTOSZOPOWANYCH kobiet z magazynow i nie ma znaczenia czy one choc w polowie na zywo wygladaja tak samo. liczy sie obrazek a obrazek obrabiaja graficy :P

Gość ..Jolka....
Tak ja kiedys ogl. taki program, podklejają im powieki jakimis tasmami itp :o

Gość czesc kredki kredeczki
dokladnie to samo dotyczy kobiet wszystkich ras

Gość czesc kredki kredeczki
azjatki podklejaja powieki, zeby oczy wydawaly sie wieksze. tez robia taki makijaz, zeby tak sie wydawalo. dokladnie tak samo jak kobiety innych ras.

Ja zazwyczaj w sobotę rano bez makijażu,biustonosza i w rozciągniętych dresach czyszcząc wannę wyglądam jak dzikie zwierze,ale wieczorem pachnąca,ubrana i pomalowana mogę już spokojnie wychodzić z domu. Urodzie trzeba pomagać:)

Gość htrhrt
bez przesady! co innego podkreślić sobie oko, a zrobic z siebie kogoś zupełnie innego. przecież ich po tym malowaniu to pewnie rodzona matka nie poznaje! współczuję każdemu kolesiowi który miał w życiu pecha poznać taką ślicznotkę na dyskotece, a potem obudzić się koło niej rano kiedy makijaż już spłynął :-O

Gość ..Jolka....
Ale ja tak nie potrafie podkreślić oka :(

Gość Ech baby...
Wy głupie babsztyle nie rozumiecie jednego. My naprawdę potrafimy wyczuć kiedy macie na japie pół metrowa warstwę tapety. To że dla siebie samych jesteście piękne po takich zabiegach to nie oznacza to jeszcze, że nas kręci 🖐️

Gość htrhrt
o zabłysnąłeś! każdy głupi widzi, kiedy kobieta jest wymalowana a kiedy nie. poza tym z obserwacji wynika raczej, że faceci preferują wymalowane lale. problem w tym, że jak pokazuje ten filmik niektóre malują się tak, że trudno uwierzyć w to jak wyglądają bez makijażu