Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaczele

Czemu 99% dziewczyn uprawia sex przed malzenski?

Polecane posty

Gość pytaczele

:P

Gość pytammmm
z tych samych powodow co 99% facetow :p

Gość brzydlisia :)
ponieważ ludzie są istotami seksualnymi

Gość fgfhtfgh
Seks przedmałżeński uprawiają kobiety i mężczyźni dlatego, że "nie kupuje się kota w worku". Trzeba przekonać się czy partner/ka pasuje pod względem seksualnym. Przecież zawarcie związku małżeńskiego to poważna i notabene wiążąca decyzja. Jak można ryzykować niedopasowanie seksualne? Jak wiadomo rozpad małżeństwa zaczyna się z reguły od łóżka...

Gość taka sobie onaaaa
Haha ale beznadziejne pytanie, a co to kobiety tworzą odrębny gatunek? Chyba powinno się zapytać dlaczego w społeczeństwie normą stał się sex przedmałżeński, bo skoro kobiety go uprawiają to raczej nie same ze sobą :P A nawiązując do tematu to przypomniałam mi się pewna historia. Mam kolegę 25 lat, aptekarz, spokojny, trochę nudziarz. I kiedyś mi się zwierzył, że on to szuka dziewczyny, która będzie dziewicą, bo nie potrafiłby zaakceptować, tego, że już z kimś współżyła, ale on oczywiście prawiczkiem nie jest. A później dodał, że to musi być taka sucza, na której widok dostanie erekcji :P Hahah co za palant :P A jak mu powiedziałam, że jest beznadziejny to się obraził :P