Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tuskoza

Dajcie już spokój Tuskowi !!! To Wasza wina, że jest Wam źle.

Polecane posty

Gość Tuskoza

Ja mam się świetnie, moja rodzina też. Wszyscy moi znajomi również. My głosowaliśmy na PO i zrobilibyśmy to na 100% ponownie. Nam żyje się świetnie i nie musimy narzekać na nic. A jedynie ludzie biedni, głupi, nienormalni głosowali na PiS z chora nadzieją, że jakaś partia odmieni ich nędzne życie. Że PiS sprawi, że wyjdą z biedy, że życie im się polepszy...A teraz mają kogo obwiniać za swój los, no tak, Tusk jest winny tego, jak Wam się żyje. Tylko, że sporo ludzi żyje wTYM SAMYM KRAJU, z TĄ SAMA PARTIĄ i ma się dobrze ! Sporo ludzi uważa tak jak ja, że Ci co są ofiarami losu głosowali na PiS z nadzieją, że coś im się zmieni w życiu. Jak wiadomo, nadzieja matką głupich. Skoro kraj ma taką sytuację jak ma, to co Wy myślicie, że PiS by ze swoich kasę wyłożył na dziury budżetowe ??? Że może Wam też dołoży do marnych wypłat ? Hahahha, no ta, ważne, ze Wasze niepowodzenia życiowe są winą Tuska. Ja mam to co mam i to MOJA zasługa, nie żadnej partii. A skoro jest dobrze, to po co to mam zmieniać. No tak, ale skoro u Was dno, to pozostaje wiara w PiS.

Gość za tuskiem nie jestem
ale masz troche racji...

Prawda jest taka, że z tych ludzi, których znam, to Ci co mają się dobrze głosowali właśnie na PO. A Ci co im się nie powiodło na PiS.... Więc ? No cóż...

Gość taka prawda ona
23.11.2011r Min.finansów zwolnił z podatku dochodowego banki zagraniczne działające w polsce ( szczegółowa informacja na ten temat jest w dzisiejszej Rzeczpospolitej na żółtych stronach a nam POdwyższają Podatki BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ tylko ciekawe komu... ;)

" [zgłoś do usunięcia] taka prawda ona 23.11.2011r Min.finansów zwolnił z podatku dochodowego banki zagraniczne działające w polsce ( szczegółowa informacja na ten temat jest w dzisiejszej Rzeczpospolitej na żółtych stronach a nam POdwyższają Podatki BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ tylko ciekawe komu... " A nioby wszyscy sa równi:O.

Gość my nie narzekamy
Jesteśmy małżeństwem z niewielkim stażem, udało nam się założyć niewielką firmę, pracy mamy sporo, ale zarobki też niezłe mamy. Nie narzekamy, głosowaliśmy na Tuska, nasi znajomi również.

Gość nie pierwszy, nie ostatni
nie jesteś ani pierwszym, ani ostatnim idiotą, który usiłuje innym wmówić, że lepiej powinnio innym i mnie się żyć, gdy rosną ceny i podatki. JEst dobrze, a jeszcze lepiej będzie gdy paliwo dojdą do 10 zł/1l , VAT do 50%, a wszystkie podatki pośrednie posrednie do 90% Nic tylko się kurwa cieszyć