Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Nergal u Wojewodzkiego - cos ciekawa tam sie dzieje?

Polecane posty

wertyp dobrze wiesz ze nawet o takich jak ja mozesz co najwyzej pomarzyc, z tym twoim starym zlomem (MOj facet takim nawet po lesie by nie jezdzil) i w takich lachach nie chodzil (Takich nawet do pracy nie zaklada bo wysmialiby go) tak ze wiesz...:)

Gość poranny kac
co masz? chyba drugi nick pod nazwą Bert Power

Gość poranny kac
80% tego co wypowiadają kobiety to kłamstwa, wiec myślę że to co napisałaś przed chwilą mieści się w tych 80%

buahahahhahahahah nie no teraz mnie rozjebales hahahahaha!! dobre dobre mitomanie w grubasach nie gustuje, wiec pudlo ; ]

Jestem pusta zdzira bo co? Napisalam ci jak jest ? dla ciebie porzadna kobieta bedzie chyba tylko ta, ktora poleci na twojego zloma, tandetne bazarowe ciuchy, brak stylu i totalne odmozdzenie :classic_cool:

I przykrosci mi prostaku nie sprawiles, mam wyyebane na to co kto o mnie sadzi, zwlaszcza w wirtualnym swiecie, poza tym gdybym sie tego bala to nie bylabym tu soba i zdjecia nie wklejala, proste ; ]

a co ty tam mozesz wiedziec, poza tym, ktora daje za jedno piwo a ktora za dwa ( bo tylko takie ewentualnie na ciebie spojrza, bo zamiast ruchac sie w rowie wola w starym zlomie ) ; ] ..

zabolaloby - owszem, gdybym byla tak samo zakompleksiona jak 90% tu siedzacych, wiec jeszcze nie trafiles w moj slaby punkt kolesiu ; ]

trafilem. probujesz mi dowalic. bronisz sie. w dodatku fotke masz w nie naturalnej pozie. wiesz ze twarz nie jest twoim atutem. taka samo pewnie jak figura. masz kompleksy niestety. jako ze jestes tepa wbilem ci szpilke i boli. masz nauczke - nie cwaniakuj.

nienaturalna poza to wiem - i z tym, ze twarz i figura nie jest moim atutem sie rowniez mylisz, same pudelka dzis, strzelaj dalej ; ]

Gość ewazsgfgre53q5rt5ry7hgnbf v
a ja Wam powiem, że oboje jesteście siebie warci prezes wkleja obciachowe fotki z gratem w tle, a mała w badziewnej cyrkoniowej biżuterii, kiepsko tlenionych włosach ( pewnie Joanna ) , atłasowym czymś z przed kilku sezonów i wyskubanych brwiach a la lata 90... pasujecie do siebie jak ulał!