Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

jak byc soba po tym wszystkim....

Polecane posty

Gość smutna104

kilka miesiecy temu roztalam sie z chlopakiem, jednak teraz znou chcialm go moja osoba zainteresowac wiec wymyslalam czego to ja nie robie jak nie imprezuje bo chcialam pokazac ze jestem szczesliwa bez niego i ze jestem interesujaca...ale on sie nawet za bardzo nie zainteresowal tym co robie lecz tylko tym jak wygladam..teraz czuje sie ze oklamalam sama siebie bo tak na prawde nie robie tego wszystkiego co mu powiedzialam. wiem ze to glupie ale zalezy mi ciagle na nim i dlatego to zrobilam zeby go soba zainteresowac i dowartosciowac... powiedzcie mi jak byc soba i nei zatracic sie w tym wszystkim?? prosze o sensowne odp

Gość smutna104
bardzo prosze o jakies cenne rady:)

Gość a jestes pewna ze on nikogo ni
nie ma? dlaczego rozstałas sie z nim?

Gość smutna104
bo sernik się nie udał

Gość smutna104
ej nie podszywajscie sie... rozstalismy sie bo mu przestalo zalezec na mnie...i odeszłam do niego

Gość maliiinka
jak facetowi zależy to zrobi wszystko żeby być z kobietą, a jak nie zależy to choćbyś płaszczyła się przed nim nie wiadomo jak to Cię oleje...albo gorzej będzie zwodził i oleje albo jeszcze gorzej będzie zwodził, wykorzysta (bo sex lubi każdy facet) i oleje... wybór należy do Ciebie

Gość smutna104
nie ma nikogo, ale oma tez nie jest zainteresowany szczegolnie, obojetna mu jestem z tego co widze

Gość maliiinka
po czym sądzisz ze nie ma nikogo... powiedział Ci tak? albo jego kumple? to mało prawdopodobne że od razu będzie się afiszował... więc zajmij się sobą... z czasem zapomnisz, najlepszym lekarstwem będzie nowa miłość, znajdziesz takiego co nie będzie świata poza Tobą widział

Gość smutna104
tak bo rozmawiamy ze soba czasami. no znajde ale zwykle trafiaja mi sie tecy co m isie nei podobaja za bardzo i nei chce z nimi byc. a on mi sie spodobal od razu bo byl taki inny niz wszyscy

Gość smutna104
ale najgorsze jest to ze obwiniam siebie ze nie portafilam go w sobie rozkochac... za bardzo chyba bylam ulegala i zauwazyl ze za bardzo mi na nim zalezy, poczul przewage to mial mnie juz gdzies...

Gość czesc_cipy
przedewszystkim wywies pranie, to ci do rana wyschnie. nie dziwie sie ze nie jest zainteresowany. tez bym nie byl czytajac to co wyzej nabazgralas. jestes nudna, prymitywna. piszesz nieciekawie. masz glupawe pomysly. wiec zostal tylko wyglad. \PS jak wrzucisz fote to wyglad tez moge skrytykowac