Gość zuzlandia___ Napisano Listopad 30, 2011 która dieta zezwala na picie alkoholu i jakiego? zróbmy jakieś podsumowanie dla alkoholiczek ;) dieta niskokaloryczna - alkohol raczej odpada, bo ma bardzo dużo kalorii, a to, z czego biorą się te kalorie, trzeba wybierać mądrze dieta oczyszczająca (np. jabłkowa, surowa, zbożowa) albo głodówka - alkohol zabroniony dieta kopenhaska - alkohol zabroniony dieta montignac'a - można pić czerwone wino wytrawne i małe piwo od czasu do czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 41 Napisano 17 godzin temu Dziewczyny, może będziemy pisać w kolejnych tematach, które istnieją? Pisze u góry, że jest 399 stron z tematami. Może chodzi o to, że mają ograniczoną ilość miejsca na tematy i stąd co jakiś czas takie czystki w tematach. Zobaczymy co się stanie jeśli wyświetli się 398 stron z tematami. Może wtedy przestaną znikać tematy jak teraz non-stop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 888 Napisano 16 godzin temu To widzisz różnie o tym piszą. Dla mnie to by była dobra wiadomość, bo bardzo lubię brać serek wiejski do pracy. No i uwielbiam serek waniliowy rolmlecza. Na mleku też czasem coś tam ugotuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 888 Napisano 16 godzin temu Rodzinny nie chciał mi ich zlecić,bo twierdził że glukozę muszę mieć na jakimś tam poziomie, a ja wg niego nie miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 888 Napisano 16 godzin temu Zanim Endo zleciła badania, zrobiła USG, i jak pisałam nie podobały jej się jakieś przepływy. Wstępnie rzuciła że to może być stan zapalny z hashimoto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 888 Napisano 15 godzin temu Obecnie piszemy na starych wątkach, kopiując swoje wiadomości do kilku jednocześnie. Nawet jak temat spadnie to chyba nie wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 888 Napisano 15 godzin temu Jak widać stare tematy nie lecą z taką predkoscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 41 Napisano 14 godzin temu 45 minut temu, MamaMai napisał: Jak widać stare tematy nie lecą z taką predkoscia to przenosimy się tutaj: https://nastroik.pl/temat/diety-metabolika/11078/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 888 Napisano 14 godzin temu Spadam,tu nie ma sensu pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach