Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MORFINA !!

KTO BRAŁ MORFINE ???

Polecane posty

Gość MORFINA !!

wziełam 60 mg ,dopuszczalna dobowa to 180 mg ,nigdy nic nioe ćpałam więc nie wiem jak to jest być naćpanym ( tzn jarałam na studiach) ,ale czuję się masakrycznie . Gwoli ścisłości ,nie jestem żadną małolatą co wzieła na oflocik a dorosłą babką ,która cierpi na potworne migreny. Brał to ktoś ? jak się czuliście ??

Gość MORFINA !!
Boże drogi ,przeczytałam co napisałam ,ile błędów , cały monitor mi skacxze przed oczyma

Gość 65563
ja pierdalam antydepresanty z amfą wódą i tigerem i żyje

Gość dgsdgsrdtgdr
bardzo ciekawe, a teraz idź spać dziecko

Gość GNK
MORFINA !! wziełam 60 mg ,dopuszczalna dobowa to 180 mg ,nigdy nic nioe ćpałam więc nie wiem jak to jest być naćpanym ( tzn jarałam na studiach) ,ale czuję się masakrycznie . Gwoli ścisłości ,nie jestem żadną małolatą co wzieła na oflocik a dorosłą babką ,która cierpi na potworne migreny. Brał to ktoś ? jak się czuliście ?? Jesteś idiotką, a nie dorosła babką. Tylko debil bierze morfinę na migrenę.

Gość mondra owca
ja biore tylko aspiryne

Gość 60 mg
morfiny? Na jeden raz? A kto Ci to przepisal? Na migrene? Kobieto ty moze na pogotowie zadzwon. A dopuszczalna dawka dobowa to raczej 100 mg jest.

Gość angel..still falling
ciekawa jestem skad ty masz morfine???

Gość MORFINA !!
wzięłam teraz prysznic ,zjadłam rosołu ,wypiłam dużo mineralnej ,nieco lepiej ,głowa nie boli nic a nic ,ale nigdy więcej takiego haju,a kysz brr

Gość 60 mg
Czyli to nie Tobie przepisano morfine tylko Twojemu mezowi. Nigdy wczesniej jej nie bralas ale postanowilas wziac od razu 60 mg. Kobieto litosci troche rozsadku. Po pierwsze jak tabletka ma 60 mg to pewno jest o przedluzonym dzialaniu wiec odlot moze wrocic, po drugie takie tabl najczesciej wolno dzialaja wiec pierwsza raczej nie ma zamierzonego efektu, po trzecie jesli maz caly czas spi przy swojej dawce to prawdopodobnie ma ja za wysoka wiec lepiej sie dopytac lekarza. Jak sie ten Twoj lek nazywa?

Gość trrejjjjj
ja bralam. ile mg to nie pamietam.. ale odlocik byl nieziemski :D

Gość Raoul Duke
O co wam chodzi?

Gość MagdaMagda..
Brałm po operacji warg sromowych. Czułam sie podobnie, brałam przez tydzien, ale ja nie miałam tabletek, a zastrzyki dostawałam. Wiec nawet nie wiem ile, pamietam ze po kazdym ogarniała mnie błogosc, ale trwało to moze 30 min. Pozniej było ok.