Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karteczkowa mama

Zapraszam... świątecznie;)

Polecane posty

Gość Karteczkowa mama

Zapraszam Was do obejrzenia! To link do aukcji, na której oferuję ręcznie wykonane kartki Świąteczne. Kartki są oryginalne, jedyne takie na Allegro, nigdzie takich nie znajdziecie, gorąco polecam;) http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=13291133

Gość katastrofa budowlana
Bardzo ładne, chociaz jak dla mnie za ciemne i zbyt ponure kolorystycznie( no chyba ze to przekłamania w moim monitorze) . podziwiam.

tylko mi sie tu nie obraż ;) aleee alee nie kupilabym... są pięknie wykonane. misterna robota, zazdroszcze talentu i w ogóle ale czarne kartki?? świateczne???? żeby chociaż brązowe były... a najlepiej bordowe ale czarne na wesołe jakby nie było święta?? ponurych świąt - mogłas napisac

Gość Janiewiemmmm
No własnie taki mam gust, podobają mi się takie czarne. są eleganckie, i najlepiej na nich odbijaja się srebrne i złote i białe wzory. Mam jeszcze bordowe i tez je wystawię, ale jeszcze nie mam zdjęć... Poza tym nie wiem czy robić dalej- nie wiem czy w ogóle cos sprzedam, a jak na razie 20 takich rozdałam takim osobom, od których kasy bym nie wzięła:) i teraz chcę coś sprzedac, zeby robic następne. I dzięęęęęęęki za komplementy! Nie spodziewałam się:)

serio inny kolor bym kupiła ;) bo piękne. ale te czarne... odpychają mnie

Gość Janiewiemmmm
Wystawię specjalnie dla Ciebie;)

Gość Janiewiemmmm
Specjalnie dla sceptyków koloru czarnego w klimacie świątecznym- dodałam do aukcji nowe kartki;) Raz jeszcze zapraszam.

Gość wtwoich ustawieniach
Sliczne :) Ale kto teraz wysyla kartki swiateczne?

Gość Janiewiemmmm
Wiele osób wysyła życzenia świąteczne klasycznie- Pocztą Polską. Ja osobiście nie wysyłam, bo wszystkie najbliższe mi osoby mam blisko siebie, ale do każdego gwiazdkowego prezentu dołączam kartkę z życzeniami i bilecik, też ręcznie robiony.

Gość Janiewiemmmm
Podnoszę;)

Gość Janiewiemmmm
Dziękuję, bardzo mi miło:)

ja wysylam kartki! na wielkanoc, boze narodzenie, urodziny i imieniny moich bliskich i przyjaciol. rowniez sama je robie ale nie sprzedaje wiec sie nie pochwale ;p wg mnie takie kartki recznie robione specjalnie dla kogos sa po prostu bezcenne i wzruszajace :)

Gość Janiewiemmmm
Ale się tego koloru przyczepiłyscie, no;) Może to tak na zdjęciach demonicznie wygląda, nie wiem. Ten czarny papier jest naklejony na białą kartkę, jest ozdobnikiem, na pewno nie wygląda to odstraszająco, moim zdaniem taki klimat... W końcu nie każdy musi lubić cukierkowo- kolorowe wydanie kartek świątecznych, prawda? Za miłe słówka dziekuję;)

Gość Janiewiemmmm
Podnoszę;)

Gość Co na obiad??
Podbijam, bo fajne!

Gość rzepiękne te
karteczki

Gość Janiewiemmmm
Zapraszam, czas wysłać kartki świąteczne bliskim;)

Gość Śliczne
te kartki