Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żona lorda z fiorda

Widzieliście? Gadali o Breiviku w pytaniu na śniadanie

Polecane posty

został uznany za niepoczytalnego i być może nie trafi do więzienia:) byłoby super bo z zakłądu psychiatrycznego mógłby mieć kontakt ze światem, może by i jakąś książkę napisał:D

Gość inga562222
miał dość emigrantów jak ta angielka na youtube chore to ale ciężko im się dziwić z drugiej strony

Gość E pestsnce
Weź przestań ... Trudno się dziwić ... Mnie nie rusza bo mam swój świat i nie tracę energii na to co niezależne ode mnie. Inni tez maja prawo żyć na tej planecie , a czy czarny w Europie czy biały w Afryce mi to rybka

poczekaaj kilkanaście lat, jak ciapaci się tu osiedlą i będą gwałcić twoje córki i wnuczki, przejmą całą europę do tego dażą! Tolerancja? weź przestań, ci ludzie to świnie, małpy na dwóch nogach! zzero człowieczeństwa!

Gość Co z dania
Zona lorda tylko patrzec jak zaczna strzelac do ludzi z europy wschodniej bo tez ich sie duzo paleta. Glupie to Twoje gadanie a uzywanie slowa ciapaty to rasizm wiesz?

Nawet jak go zamkną w psychiatryku, to na oddziale zamkniętym, odizolują go i nafaszerują prochami.

Gość Co z dania
poczekaaj kilkanaście lat, jak ciapaci się tu osiedlą i będą gwałcić twoje córki i wnuczki, przejmą całą europę do tego dażą! Tolerancja? weź przestań, ci ludzie to świnie, małpy na dwóch nogach! zzero człowieczeństwa! No to teraz z Ciebie cale czlowieczenstwo wyszlo.

wiem. Zawsze mówiłam że jestem rasistką Nie widzicie jeszcze problemu bo nie dotyka was bezpośrednio, ale poczekajcie parę lat. Breivik to zauważył i zadziałał tylko trochę nie tak jak powinien, ale cóż.

Gość zyta wróóóóóóóóóóóć
żydzi :)

Gość Co z dania
A ciebie dotyka bezposrednio? Jak?

Gość Co z dania
Dlaczego maja gwalcic moje dzieci? Glupie gadanie. Polacy niby tego nie robia? Norwedzy? Dunczycy? Anglicy. Cudowne narody bez zadnych patologii?

"Miło Ci będzie patrzeć jak będą gwałcić Twoje dzieci?" Twoje czarne wizje nie spełnią się jeszcze teraz w naszym pokoleniu czy naszych dzieci. Myślę, że to może być pokolenie naszych wnuków lub prawnuków :)

Gość jfe935u4suhw3
pewnie brejvik w wolnej chwili bedzie pisał na kafe szkoda że jest masonem bo mógłby żydów odstrzelić

Gość Co z dania
A kazdy zolty na odstrzelenie dwoch bialych, z koleii kazdy czerwony na odstzrelenie trzech zoltych i kazdy czarny na odstrzelenieczterech czerwonych.

Gość Co z dania
pod warunkiem ze jestes zolta

Gość El nio 5
poczekaaj kilkanaście lat, jak ciapaci się tu osiedlą i będą gwałcić twoje córki i wnuczki, przejmą całą europę do tego dażą! Tolerancja? weź przestań, ci ludzie to świnie, małpy na dwóch nogach! zzero człowieczeństwa! Wiesz , jestem już w tym wieku ze mi to zwisa A ciapaci już tak nie gwalca bez przesady raczej biali

Gość Nibyśka
Mieszkam wsród ciapatych . To mili ludzie:)

Gość Nibyśka
bez przesady, że gwałcą dzieci. Wolą kobiety w ciązy i kozy.

Gość Nibyśka
pewnie brejvik w wolnej chwili bedzie pisał na kafe może w norwegii też mają kafe