Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telemarketerka

o co pytaja na rozmowie kwalifikacyjnej na

Polecane posty

Gość telemarketerka

telemarketera nie wiem o co moga pytac i co odpowiadac zeby dobrze wypasc prosze o pomoc.

Gość telemarketerka
pomozcie ...

ja sama pracuje w obsludze klienta jakie pytania mialam na rozmowie? nie bylo jakichs szczegolnych pytali o wyksztalcenie, doswiadczenie ale patrzyli jak sie wypowiadasz, jak mowisz, czy spokojnie, czy chaotycznie

Gość telemarketerka
now lansie boje sie bo nie umiem na miejscu nic wymysl;ic sesnownego ;d a przygpotowac sie tezn nie moge bo nie wiem o co pytaja jak miz adadza pytanie czemu chce poracowac w ich firmie to co im powiem? bo nie mam kasy a jej potrzbeuje ...nieee moge tak przeciez

stanowisko telemarketerki to nie jest zbyt wymagajacy zawod, nie trzeba miec specjalnych kwalifikacji ja juz 3 razy zmienialam miejsce pracy przy obsludze klienta i ani razu nie padlo takie pytanie ;) zazwyczaj mowili zebym cos o sobie powiedziala, DLACZEGO chce pracowac w obsludze klienta, itp to jest wazne ja siebie mam za skryta, niesmiala osobe ale zawsze po rozmowie i jak mnie przyjmowali do pracy, od szefa zawsze slyszalam ze zrobilam pozytywne wrazenie, jestem otwarta, komunikatywna, pewna siebie to tez jest wazne bo telemarketerka nie moze byc osoba ktora sie boi, ktora sie boi odezwac, cos powiedziec a w jakiej firmie szukasz pracy?

Gość telemarketerka
mam rozmowe za godzine w cardif services .. ja jestem na codzien raczje przebojowa ale jak mam isc na romzowe to dostaje paralizu :D

Gość telemarketerka
i co mam odpowiedziec na to pytanie "dlaczego chcesz.bla bla.. ?

Gość telemarketerka
ja msuze byc a ze mi zalezy to chce dobrze wypasc na romzowie

Gość hansowiec
czy umiesz delikatnie obciągać i czy lubisz ostry seks na jeźdźca

odpowiadasz szczerze praca telemarketerki jest praca specyficzna ja uwielbiam mowic, moge ciagle gadac gadac gadac, wiec ja sie w tym odnajduje idealnie :) poza tym ja wole kiedy ja z jakas sprawa moge "wyjsc" do kogos, kiedy moge cos przedstawic, omowic, ja decyduje co i jak ja zawsze tak odpowiadalam bo taka jest prawda :P

Gość fgvhbjnmk
a ja mialam pytanie dlaczego chce tam pracowac, to powiedzialam ze ciezko z praca i nie ma w czym wybierac, a na kase do tesco nie chce isc bo cos tam poza tym miala prrzykladowo rozmowe z klientem. Ona do mnie: wyobrzi sobie pani ze dzwoni pani do mnie z ofeta abonametu. no to ja dzien dobry i bla bla bla wtedy ona do mnie ze no tak, ale ja pani nie wierze :D

Gość telemarketerka
jezus :D nie dam rady :D