Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koteczka 22

chyba jestem w ciąży....

Polecane posty

ostatni okres miałam 1 listopada a mam przeważnie co 28 dni a ostatni mi czasy nawet 27 dni... dziś mamy 30 listopad, a po miesiączce ani śladu :) a możliwe że mogę być w ciąży bo nie zabezpieczyliśmy się z narzeczonym... może napiszcie mi czy jest jakaś inna wydzielina na początku ciąży, i czy lekko boli brzuch tak jak mnie oraz piersi od wczoraj.

zrób test to będziesz wiedziała, :P:P:P,

no tak, tak.... :) dziś wieczorem kupię test :) oczywiście :) ale tak tylko pytam... o te początkowe objawy...

Gość Rany...........!!!!!!
Początkowe to ból piersi :D w ciązy jesteś na pewno :D idź od razu do ginekologa nie zawracaj sobie głowy tetsami

Gość Cheryll
Ja co prawda mam dostac okres dopiero w przyszłym tygodniu... ale od 3 dni czuję się fatalnie... mam okropne zawroty głowy - nawet w nocy jak zmieniam pozycję snu! co nigdy wcześniej mi się nie zdarzyło... Jestem osłabiona i ciągle chce mi się spać... chociaz może to ta pogoda??? Moja mama mówi że miała podobne objawy na początku ciąży.... Jak myślicie?? Jak było u Was?? Pozdrawiam ;)

ja tak od kilku dni ciągle biegam siusiu, ale nie dużo... no i wzdęcia... nie... do ginekologa nie pójdę najpierw test.... w sumie to piersi przed okresem mnie zawsze bolały nawet 2 tyg prędzej a tym razem bolą od wczoraj... może się po prostu spóźni.... :(:(:(:(

dziewczyny jest XXI wiek, sa testy wiec po co zadawać takie pytania, to ze ktoś nie może spać lub go łupie w krzyżu nie zawsze oznacza ciąże,

ja tam śpię jak mops :) nawet zbyt dużo... :) tylko to jest to ze bym chciała juz byc w ciazy... 2 dni mi sie spóznia a ja juz sie ciesze... :(

Gość Cheryll
Wiem o tym... ale siedzę przy kompie, natrafiłam na ten temat przez przypadek i postanowiłam przy okazji zapytać... Ja zrobię test dopiero kiedy nie dostanę okresu czyli w przyszłym tygodniu.... szczerze nie zmartwię się jesli okażę się że faktycznie jestem w ciąży... chociaz nie ukrywam że wolałabym żeby to stało się za jakiś rok jak już skończę studia, no ale cóż... jak coś się dzieje to widocznie nie bez powodu ;)

zrobię tak.... dziś wieczorem kupię test i zrobię go jutro z samego rana :) obiecuję że dam Wam znać!!!!!