Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PablitoHH

Panie co sadzicie o facetach w stylu HH

Polecane posty

Witam wszystkie Panie Mam do was pytanie mianowicie ubieram sie w stylu hh i chcialbym dostac od was opinie co myslicie o tym stylu?? czy taki facet moze podobac sie eleganckiej kobiecie?? dodam ze ubieram sie w stylu amerykanskiego hh a on napewno sie rozni od tego polskiego i kreca mnie elegancko ubrane kobiety mam 22 lata..:)

Gość Co to za styl?
Huyowy Honey? :o

Gość katastrofa budowlana
nie, przynajmniej na pierwszy rzut oka. przy bliższym poznaniu może zmieniłabym zdanie, ale tylko może...;)

Gość PabltoHH
Oczywiscie nie jest tak ze zaloze dres bluze z kapturem i bujam sie bardziej niz wchadlo od zegara, spodnie oczywiscie mam szerokie, ale potrafie zalozyc dopasowana koszulke badz ciut wieksza, czy tez koszulke do tego, ale czapeczka musi byc... preferuje rownierz cala palete kolorow hehe choc wiem ze w PL przewaznie goruje czern i szarosc Oczywiscie wiem ze na pierwszy rzut oka taki facet wydaje sie byc nieodpowiedzialny etc... ale wg mnie kazdy powinien sie ubierac tak jak mu sie podoba, tylko powinien rownierz potrafic sie ubrac do stosownych sytuacji np na kolacje do tesciow nie przyjdzie w dresie czy na romantyczna kolacje hehe

HH znaczy hip hopowym, duzo osob myli ich ze skate, skate to ludzie na desce w obcislych spodniach z lancuchem bialym tshircie i koszuli flanelowanej, a hh to szerokie spodnie i duze ciuchy

Aha!....dzieki za wyjasnienie. Jak zamierzasz robic kariere w tym kierunku, to spoko ;)

Czyli mam rozumiec ze jak facet robi kariere w hip hopie to nie ma znaczenia jak sie ubiera, a jak nie robi to masie ubiarac tak jak kobieta chce tak??

Moj mąż ubierał się w stylu mniej-więcej, jaki opisałeś- trochę mu się odmieniło, jak urodziło nam się dziecko, bo wszyscy brali go za brata,a nie za ojca, więc postanowił "zmężnieć":) kiedyś podobali mi się tacy faceci,ale w pewnym wieku to już po prostu komicznie wygląda. Mój mąż "skończył z tym" w wieku 25 lat;)

Gość mój głos w sprawie
Zajmij się lepiej ortografią. U mnie-eleganckiej kobiety :D)- facet który pisze "rownierz" jest skreślony, jakkolwiek by nie był ubrany.

Też mam 22 lata i wyrosłam z ideologii ubierania się w stylu jakiejś tam subkultury i myślę, że ty też powinieneś, bo babki elegancko ubrane raczej nie wezmą cię na poważnie. Także jako dziewczyna podziękuję :)

Wiesz zawsze mozna do tego stylu dodac troche elegancji, spojrzmy na Kanye Westa, Jay-Z, czy tez 50 Cent... oczywiscie w pewnym wieku trzeba zmezniec i troche sie powaznie ubierac, ale nie trzeba skreslac subkultury tylko odpowiednio dobierac ciuchy nie sadzicie tak??

Gość wrrramp
czepiacie się że ktoś robi błędy a dysgrafia to znane wam pojęcie?a w temacie to styl HH jest ok. jak każdy inny oprócz bazarowego moja siostra jest w kant a jej mąż HH a mają po 30 lat trochę są kontrastowi ale i tak uważam że to ich sprawa

Patrząc na gości w luźnych gaciach, bardzo rzadko chciałbym się ubierać tak jak oni - oczywiście wyglądać jak np. Eminem, czy goście z Cypress Hill'a w porządku, jak najbardziej, ale już wiejski Tede - za nic. Więc myślę, że pytanie dziewczyn o to czy koleś w luźnych spodniach im się podoba, to tak jak pytanie, czy podobają im się kolesie w koszuli czy bardziej ci w swetrach :) Ale może się mylę :) __ http://www.tanie-podrozowanie.net/

Otoz to moda moda i pod pojeciem stylu HH widzimy 2 rozne swiaty polski i amerykanski, ogladajac clipy z USA czy polski roznica rzuca nam sie w oczy, w Polsce jest to bardziej styl...dresiarski, a w USA w gre wchodzi cala garderoba i wszystko odpowiednio dobrane, ja preferuje ten zachodni styl i wlasnie o ten mi chodzi...:), co do kobiet to jak z dzisiejszym wstepem na imprezie gdzie kolesi nie wpuszcza sie w bluzie z kapturem czy szerokich spodniach bo sie boja ze zrobia zadyme...a przeciez mozna ubrac garnitur i ja zrobic, tak samo mozna ubrac eleganckie ciuchy z H&M i byc gorszym draniem niz czlowiek w HH, mam racje??

Otoz to moda moda i pod pojeciem stylu HH widzimy 2 rozne swiaty polski i amerykanski, ogladajac clipy z USA czy polski roznica rzuca nam sie w oczy, w Polsce jest to bardziej styl...dresiarski, a w USA w gre wchodzi cala garderoba i wszystko odpowiednio dobrane, ja preferuje ten zachodni styl i wlasnie o ten mi chodzi...:), co do kobiet to jak z dzisiejszym wstepem na imprezie gdzie kolesi nie wpuszcza sie w bluzie z kapturem czy szerokich spodniach bo sie boja ze zrobia zadyme...a przeciez mozna ubrac garnitur i ja zrobic, tak samo mozna ubrac eleganckie ciuchy z H&M i byc gorszym draniem niz czlowiek w HH, mam racje??