Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyrdymalka

dlaczego faceci są tacy beznadziejni?

Polecane posty

Gość dyrdymalka

jestem od 4 miechow w zwiazku z facetem, znamy sie dlugo, spotykalismy sie rpzez rok nim zdecydowalismy sie na zwiazek. Jest naprawde ajnie, nie ma miedzy nami wiekszych zgrzytow i poki co dogadujemy sie chyba calkiem niezle. problem jest w tym, ze wczensiej byl w zwiazku przez 5 lat z jedną dziewczyną, on jest dla mnie pierwszy i nie ukrywam, ze ciężko mi poradzic sobie z zadzroscia o przeszlosc, o wspomniania itd. Juz prawie udalo mi sie o tym zapomniec, gdy wczoraj rozmawialismy przez tel i wspomnialam ze 1 grudnia jest wazny dzien ( uplywa 4 m-ce jak jestesmy razem). Chyba nie wiedzial o co chodzi ale zaczal dopytywac... Kazalam mu sie domyślić...Potem zapytal czy mialam na mysli to, ze 1 grudnia imieniny ma....NATALIA(tak miala na imie jego dziewczyna). Mialam wrazenie, ze to byla jego pierwsza mysl. Wiem, ze faceci nie pamięaja o rocznicach, datach itd. co nie zmienia faktu, ze poczulam sie niewazna i kompletie zignorowana. Pytanie czy mialam racje, czy robie z igly widly i przesadzam...

Gość dyrdymalka
Ostatnio przeglądałam jego rzeczy i znalazłam jej zdjęcie w jego portfelu. Pieniędzy nie było, a zdjęcie ex trzymał .. co za muton.

Gość Rany...........!!!!!!
Upływa 4 miesiące aż jesteście razem ???????? Wspaniale :D Weź się walnij bez obrazy :) poczekaj aż minie rok a nie 4 m_ce wiadomo że gość sie w życiu nie domyśli bo co to 4 m-ce? Ty normalna jesteś? :D :D :D

Gość Rany...........!!!!!!
niech sobie nosi jej fote byli w końcu tyle lat razem :D :D :D :D Weź wyluzuj :O

Po pierwsze, 4 miesiące - co to za rocznica??? Po drugie, jak pięć lat nosił zdjęcie swojej laski w portfelu to mógł zapomnieć o tym, że je tam ma. Nie jesteś sobie w stanie wyobrazić, co ja czasem znajduję w portfelu albo w torebce. Nie dramatyzuj.

dlaczego dziewczyny są tak głupie ? :D Był z nią 5 lat. A z tobą jest 4 mies. Oficjalnie :P Natalia to dla niego ważne imię. Musisz sie pogodzić. I powiedz mu co czujesz a nie nam lamentujesz ;)

Gość kuźwa Wam jest niewygodnie
jak jest idealnie:D

jak nie masz innych problemów to na siłę musisz je stworzyć, zazdrosna o była dziewczynę , jesteś nie dojrzała i nie ważne ile masz lat, chyba jeszcze nie dorosłaś do poważnego związku a może nigdy nie dorośniesz,

Gość dyrdymalka
dziewczyny- ze zdjęiem w portfelu to podszyw. wiem, ze jestem niedojrzala, ze mam problemy z emocjami... najgorsze w tym wszytskim jest to, ze bagaz naszych dowiadczen jest nieporownywalny.Ja od zawsze sama, on z milionem doswiadczen, wspomnien z kobieta, ktora miala byc jego zona i matką jego dzieci. Nie dziwcie sie, ze mnie ruszylo

Gość SamotnyLat27
Ja Cię rozumiem. Też byłem zawsze sam i jak sobie pomyślę, że miałbym stworzyć związek z rówieśniczką która miała już w życiu kilku facetów to źle się z tym czuję. Dlatego szukam wśród młodszych (koło 20tki)

Gość a może on pomyślał
że ty mu ją wypominasz itp

Gość tubka
4 mcy razem to żaden powód do świętowania. Dla Ciebie to może już sporo, ale z perspektywy spędzonych razem lat zobaczysz, że mcy się nie liczy, tylko lata. Nikt w związku nie jest w stanie precyzyjnie określić ile dokładnie lat, mcy i dni jest razem. Nie ma powodu do paniki. A że pamięta o swojej byłej to tylko o nim dobrze świadczy. Jak już powiedziałaś on ma milion wspomnień, nie zapomni o wszystkim dlatego, że teraz Ty jesteś na pierwszym planie.

Gość dyrdymalka
tak powiedzial mi, ze myslal, ze tym pytaniem "biore go pod włos".. kurcze, ciękzo mi sobie z tym poradzić. z taka swiadomoscią, ze juz zawsze będę ta druga. on wie, ze jestem diablo zazdrosna. I chyba wolalabym zeby przede mna mial 5 przelotnych znajomsoci niz 1 dziewczyne ktora kochal nad zycie :(

Gość a może on pomyślał
no widzisz :) jestem facetem ;p

Gość dyrdymalka
co robic? dziewczyny poradzcie jak sobie poradzic z cala sytuacja?

ja sie nie dziwie ze sie nie domyslil.. co innego jakby to bylo 6miesiecy.. a o tej dziewczynie wspomnialbo moze myslal ze powiedzialas to z ironia skoro jestes tak zazdrosna o nia..

Gość ja pierdzielem ...
taaa a za miesiac bedzie 5-miesiecznica, za pare dni bedzie rocznica, pierwszego pocalunku, a pozniej rocznica pierwszego spotkania ;/ niektorym laska odpierdala ;/ no chuja wymyslacie sobie jakies bzdurne miesiecznice ? nie moze byc tylko rocznica? i nie dziw sie, ze jak spojrzal na 1 grudzien i zobaczyl imie NATALII tak zareagowal ;/ jeszcze troche minie jak zacznie nie reagowac na to imie.

Gość dusigrosz-ka
dziwna sytuacja- swiadczy o tym, ze o niej pamieta.....

Gość mireczkaa
żartujesz sobie chyba???? Dziewczyno, facet jest Ok, jak kocha na długo i zabój- powinnas się cieszyć a nie pisac pierdoły, że wolałabyś 5przelotnych znajomości niż jedna "konkretna" A 4miesiące to żadna rocznica :)

Gość dyrdymalka
pojutrze mija miesiąc od naszego pierwszego sranka na klatę :)

Gość dyrdymalka
dobra. nie chodzi o rocznice ale o sam fakt tego ze tak mocno o niej pamieta :(

Gość mireczkaa
dziewczyno, skoro facet był z nia 5lat to jak ma o niej, ot tak, zapomniec?? Zwariowałaś?? Ja też pamiętam o moich byłych facetach, co w tym złego??

Gość dyrdymalka
chodzi o to, ze na mysl o jakiejkolwiek dacie pewnie jej imie przyszloby mu na mysl :/

Gość ja pierdzielem ...
no wieszjutro 1 grudzien imieniny natalii ;/ watpie czy by o niej pomyslal jakby byly tam inne imiona;/ sama sobie problem zrobilas!

Gość lizak69
miesięcznica hehehe ja nawet nie pamiętam co to za miesiąc był jak poznałam swojego faceta jakbym miała taką głupią babę, która każe mi zgadywać, że dzisiaj jest akurat pięciotygodnica naszego pierwszego pocałunku, to bym pogoniła