Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjj pomożcie

.............?

Polecane posty

Gość ojjj pomożcie

pierwszy raz w życiu się pomalowałam a mam 24 lata! Okropnie czuję się w tej masce na twarzy. Jak wy to znosicie laski? Wydaje mi się ze widać moja tapetę, ze wydaję się być pomarańczowa. Tragedia. Lepiej czułam się bez ale zaczynają pękać mi naczynka więc chciałabym to jakoś zatuszować. Nie wiem w dodatku jak i na jaki kolor malować oczy

No jak pół tubki na twarz wylałaś to się nie dziw, że masz maskę. Kup jakiś bardzo lekko kryjący podkład, takiego się w ogóle nie czuje, a naczynka najlepiej jakimś dobrym korektorem maskować.

Gość ojjj pomożcie
pol tubki nie wylałam na twarz, wręcz przeciwnie bardzo mało ale i tak czuje się nieswojo. Lirene wzięłam ten tańszy na probe

widocznie zle sie pomalowalas.. ja zaczelam sie malowac pol roku temu i teraz nie wyobrazam sobie pojsc gdzies nieumalowana. A jesli wydaje sie byc pomaranczowa tomasz zle dobrany podklad.. proponuje zaczac malowac sie stopniowo, najlpeiej zacznij od od oczu

Gość margerita_555555444
jak używasz gówna na twarz to się nie dziw...najpierw naucz się dobierać podkład do cery i zainwestuj w taki który będzie odpowiedni dla twojej skóry.. matko kochana... i poproś koleżankę albo kogoś by nauczył Cię malować się...ja nie mam maski na twarzy, a się maluje ...