Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kanapka1989pp

nie umiem od niego odejsc

Polecane posty

powiedzialam mojemu chlopakowi ze albo przestanie pic albo ja odejde. on pije ale klamie ze nie pije. ostatnio wypil z kolega przyszedl pijany i jeszcze klamal ze jest trzezwy ze nic nie pil. ;/ nie stara sie przestal. kiedys byl bardziej zaangazowany teraz mniej coraz mniej. kiedys mowil ze poszuka meiszzkania ze zamieszkamy razem. a teraz zmienil zdanie i chce meiszkac z rodzicami. oczywiscie jego mama wtracila swoje 3 grosze;/ hehe

Gość przeczytaj z 5 razy to co napi
napisałas i zastanow sie czy Ty naprawde jestes az tak glupia zeby z nim byc??

Gość do i have a soul?
wiesz czemu? bo odejscie wiarze sie u ciebie z porazka ze nie wyprowadziłas menela na człowieka... zsoatw ... nic na siłe

Gość Zinnka
Dziewczyno, daj sobie spokoj z pijakiem! Nic nigdy dobrego z takiego zwiazku nie wyjdzie. Nie pakuj sie w to!!! W zwiazku z pijakiem nie ma milosci, jest placz i problemy. Uciekaj jak najdalej i ciesz sie zyciem.

Gość Eleeena
pewnie jestes juz wspoluzalezniona .Nie masz instynktu samozachowawczego. Pewnie mozemy sie tu zapisac na smierc a Ty i tak odmrozisz sobie uszy . Nie mow pozniej, ze ludzie nie ostrzegali Cie przed tym. Radze sie przeczolgac do Poradni AA dla wspoluzaleznionych.Moze tam dopiero zrozumiesz co sie z Toba dzieje i dlaczego nie potrafisz odejsc. Posluchaj mnie -idz tam.W kazdym miescie sa takie Poradnie.

Gość taf taff
pijak to najgorsza opcja na pratnera