Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhmmmmmm

swieta

Polecane posty

Gość hhhhhmmmmmm

sytuacja wyglada tak, ze swieta beda u nas w domu. My, corka, moi rodzice, brat, rodzice meza, brat no i brat z zona i dzieckiem. Ustalilismy, ze prezenty robimy tylko dzieciom. Tylko teraz pytanie, czy moi rodzice tez powinni cos kupic dziecku mojego szwagra ? Sama juz nie wiem. To dziecko dostanie oczywiscie prezent od nas i od dziadkow (czyli rodzicow jego taty i mojego meza). Moze to powinien byc tylko jakis drobiazg ? Dziecko ma 2,5 roku. poradzcie :)

Myślę, że jeśli chcą to niech kupią. To Ich sprawa :)

Gość hhhhhmmmmmm
tylko pewnie mama zaraz bedzie mnie pytac czy ma cos kupic temu dziecku... a ja sama nie wiem jak to powinno wygladac. Pierwszy raz spedzimy swieta w takim gronie.

Wg mnie jakiś drobiazg choćby słodycze to bardzo miły gest ze strony Twoi rodziców.

ja bym kupiła, w końcu to dziecko. nie musi to przecież być prezent za 100 zł, ale myślę że zwykłe puzzle, nowy samochodzik, kolejka ucieszą takiego malucha. dzieci cieszą się głównie z ilości prezentów a nie z tego że coś tam kosztowało 400 zł :P

Gość hhhhhmmmmmm
tez tak wlasnie myslalam, ze nawet niech to bedzie jakis drobiazg, ale zeby cos bylo :) dzieki za rady :)

Gość ja troszke zazdroszcze Ci
takich swiat w wiekszym gronie ;)

Gość hhhhhmmmmmm
no przyznam szczerze, ze to moja inicjatywa. Zrobilam to dla corki, dla ktorej to beda pierwsze swieta, ma prawie rok. Chociaz widze, ze reszta rodziny wolalaby zebym "darowala" sobie te zjazdy rodzinne...