Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina.25

Nieskonsumowane małżeństwo

Polecane posty

Gość nuiv
Co ty masz w głowie... On jej wymawia nieczystość, a ona ma przed nim tańczyc w sexi ciuchach ? :) Spaliłby ją na stosie...............

Gość fanka anka
wtedy ona/on będzie miala dowód że starala sie i z nim jest coś nie tak.

Gość nuiv
Dowód? czyli miałaby to nagrać, a potem przedstawić w sądzie albo pokazać ksiedzu (uniewżniając małzeństwo)? Jesteś chora czy tylko głupia?

Gość Karina.25
Ej ludzie co wy myślicie że jak już miało dojść do seksu to leżałam jak kłoda i go nie pieściłam??? To się mylicie, na różne sposoby próbowałam go rozbudzić i nic... Za każdym razem było mi coraz trudniej kiedy widziałam jego mine. Naprawde się starałam...każdy facet by oszalał z podniecenia. Tym bardziej że ciało też mam bardzo zadbane i ponętne... Jego to nie rusza

Gość fanka anka
dowód dla faceta, każdy facet, zdrowy oczywiście, gdyby jego świeżo upieczona żona, w seksownej bieliźnie staneła przed nim i zatańczyła rzuciłby sie na żonę. A gdyby jemu nie stanął, to wtedy on ma problem. Może partnerka jego nei bardzo sie stara, może on tak bardzo chce pokazac że jest facetem że nei daje rady.

Gość fanka anka
Karina nikt z nas nei byl w Waszej sypialni kiedy mieliście sie kochać, jedne kobiety leża jak kłody inne sie starają. Ale skoro nic go nie rusza, to albo gej, albo jest aseksualny. Są osoby które nie potrzebują seksu do życia, a wręcz seks ich obrzydza, uważają że to coś strasznego.

Gość taf taff
możesz "stwierdzić nieważność" małżeństwa. Miałam wykłady z prawa koscielnego. Oszustwo, nie skonsumowanie małżeństwa, impotencja, to wszystko jest podstawą do stwierdzenia nieważności małżeństwa (tak jakby nigdy go nie było).

Gość Karina.25
Jutro wybiorę się na plebanię. Koniec tej farsy.

Gość Obczaiłam
Tylko potem nie wpędź się w podobne małżeństwo i nie szukaj kandydata na męża na pielgrzymkach :-O Najpierw sprawdźcie się w łóżku, a potem podejmujcie tak ważne decyzje jak ślub (najlepiej na całe życie).

Gość Karina.25
W tej chwili wali mi się cały świat...... Człowiek którego kocham zmienił się nie do poznania, zmienił się jego stosunek do mnie :o to boli. Musimy się rozstać..... Wiem że jeszcze wiele łez przede mną ale dam radę. Uświadomiliście mi że mój mąż nie jest normalnym człowiekiem. Żyjąc z nim nie zauważałam tego... Jednak przypomina mi się coraz wiecej sytuacji które powinny mi dać już wcześniej do myślenia

Gość Merkury
no to masz za swoje, następna miłość zakończona ślubem, daj sobie z Nim spokój, poszukaj innego związku, albo zaspokajaj się sama

Gość merkury
intaligentna osoba nie może być wierząca,

Gość true of life
Karina.25 nie wiem jak mogłaś gościa nie sprawdzić, jak się opierał trzeba było go jakoś podejść podniecać chyba na każdego faceta by to podziałało i w końcu by uległ, mnie jak kobieta odpowiednio podnieci tracę panowanie nad sobą i jestem już jej i nie ma mowy żebym się opierał.

Gość Zuzanna Amelia & 30
Poza tym ze to prowo i do tego sprzed roku to temat sam w sobie bardzo ciekawy i byc moze dla wielu aktualny. Czy ktos wie co o takiej sytuacji mowi kodeks koscielny ?

Gość No to może ja powiem
Nie chciało mi się czytać całego topiku, ale mam dla Ciebie dobrą radę, gdyż z moim narzeczonym miałam podobny problem. On jest zablokowany. Pomóc Wam mogą tylko szczere rozmowy, pod okiem specjalisty seksuologa i konkretne badania. Być może, jak u mojegho narzeczonego problem siedzi w głowie ( religia, wychowanie, brak doświadczenia, a co za tym idzie paraliżująca blokada i maksymalne zdołowanie po nieudanych pierwszych próbach) oraz w hormonach. Może to być po prostu niski poziom testosteronu. Trzeba zrobic badania hormonalne. Praca na tych dwóch płaszczyznach da pozytywny efekt, ale musicie się w spierać. To dobry, choć trudny i bolesny moment na sprawdzenie, czy związek ma sens. Musicie się wspierać, rozumieć i wykazywac tolerancją i miłością.

Gość sylvia 007
Ale cie nabral,ciekawe czego od ciebie chcial zeniac sie?

Gość autorko, jesli jesczze
bywasz na tym forum to napisz jak sie ta sprawa zakonczyla.

Gość Judasz E
Pewnie doszło do niepokalanego poczęcia. W końcu katolicy wierzą że to jest możliwe.

Gość tommaasz
kurwa haha idz na nastepna pilegrzymke sie pomodli moze mu stanie haha idiotka .

Gość Butres4wsd
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra sprawila ze moja zona jest bardzo zadowolona.

On jest zablokowany zajebanym kościołem. RM zrobiło mu sieczkę z mózgu. Fakt jak można było tak poważny krok zrobić bez testu? To nie to że ty miałaś innych facetów bo o tym to raczej wiedział. To tylko wymówka. On się panicznie boi i będzie się bał. Nawet rano mu nie stoi jak u 99,99999% facetów . To pełna porażka gdy do łózka zabiera nauki kościoła. Spadaj od niego bo uschniesz nam albo będziesz robić boki (i wtedy on wyskoczy). Kościelnym się nie przejmuj, on do niczego nikomu nie jest potrzebny. A w sądzie na drugiej rozprawie będziesz wolna. A do tego czasu trzymaj się dzielnie i nie daj się przyłapać. Pozdrawiam Thor wahl

Gość rggge
Po chuja odnawiacie ten stary temat?

Gość gość
zrob mu loda :D zrob mu loda

Gość Teścik
Nawet bez tego tego :D przed ślubem mogła go podejść i chociaż sprawdzić jak reaguje na tego typu sprawy, pomijając już o szczerej rozmowie w związku. No ale, jak się myśli o różowych kwiatkach, to tak bywa...