Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfgjghjhv

DLACZEGO PIEKNE KOBIETY BYWAJĄ CZĘSTO SAMOTNE?

Polecane posty

Gość ghfgjghjhv

mowie o naprawde pieknych kobietach, a nie o "zrobionych" czy srednioładnych... Mam taką znajomą, młoda, 25lat, skonczyła geodezje, ma pracę, jest sympatyczna, SLICZNA, zadbana no mozna na nia patrzec i patrzec. Od zawsze jej kolezanki dokuczały, nie miała żadnej przyjaciółki, wszystkie w niej wroga widziały. Faceci na nią się gapia jak pies w kość, ale nie stworzyła jeszcze trwałego związku.Ciekawe, czemu tak jest.

Gość fundamentalne podstawy
moze poza tym, ze jest piekna nie nadaje sie na codzienne zycie z facetem? moze jest oziebla w zwiazku? faceci boja sie pieknych kobiet, boja sie zagrozenia, ze wtedy nie beda mieli jej wylacznie dla siebie.

Gość dyrdymalka
ponieważ jedzą kał

Gość ktos w zasiegu reki
Moj brat mial przesliczna dziewczyne za ktora szalal. Widac bylo,ze w glowie mu zawrocila,kupowal kwiaty,zapraszal do restauracji,widac w ogole bylo,ze nawzajem sie kochaja. I nagle co ...? pojawila sie jego stara milosc, ktos z przeszlosci,ladna dziewczyna,ale nie tak piekna jak ta, za to wrazliwa,ciepla,towarzyska, bardzo fajna i wiecie co? moj brat wtedy prawie zwariowal na jej punkcie, tamta zostawil,zreszta we lzach a z ta sie ozenil. Sama sie zastanawialam czemu sliczna dziewczyne zamienil na ladna,nawet go zapytalam a on mi powiedzial,ze wreszcie czuje,ze zyje, ze kocha i jest kochany :) i tak niewiele z tego zrozumialam, za tamta widzialam,ze szaleje, za ta jeszcze bardziej,echhh chyba uroda az tak bardzo nie ma nic do rzeczy :)

Gość Andein
Niektore piekne, ale rowniez mile i dobre sa takze samotne... mam taka przyjaciolke. Nigdy jeszcze nie miala faceta, a ma 29 lat. Ja jestem duzo brzydsza, glupsza i mniej mila, mniej kobieca, mam duza nadwage, a mialam 3 facetow, ostatni z nich jest bardzo madry, atrakcyjny i chce sie ze mna ozenic... tez nie rozumiem.

Gość bez reszty
piękna miska nie na karmi

Gość janusz z bydgoszczy___
bo ich piękno opiera sie na zajadaniu czipsów

może ta piękna zna swoją wartość i chce ciągle nowych fagasów i adoratorów a nie zadowoli sie byle gównem czy pierwszym lepszym ;)