Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Just Fontaine

Czy znalazłyście już swój ideał?

Polecane posty

Gość Just Fontaine

Jesteście z nim?

Gość znudziłam sie mu
takkk ze wszystkimi na raz

Gość 12345/12345
nie,szukam wciąż

Gość mireczkaa
tak :) Jesteśmy razem, mamy dziecko. Najlepsze to fakt, że dość późno na siebie trafilismy, a razem już 9lat.

Gość hhhhhhh
ja znalazłam, tylko nie wiem, czy ja jestem jego ideałem :) dopiero się poznaliśmy, ale ja to WIEM, on jest moją drugą połową. chciałabym, aby został moim mężem i żebyśmy mieli razem dzieci. nigdy nie wierzyłam w to, że można kogoś poznać i po prostu WIEDZIEĆ od razu, że TO TEN. bardzo rzadko mi się ktoś podoba, ale on jest po prostu spełnieniem moich marzeń, uwielbiam go za całokształt.

Gość do adalis
Ten ideal to ten sam na ktorego sie zalisz, ze nie pomaga przy dziecku i ty pracujesz 24 h na dobe i nie masz czasu na nic?

Gość znudziłam sie mu
"a znalazłam, tylko nie wiem, czy ja jestem jego ideałem dopiero się poznaliśmy, ale ja to WIEM, on jest moją drugą połową. chciałabym, aby został moim mężem i żebyśmy mieli razem dzieci. nigdy nie wierzyłam w to, że można kogoś poznać i po prostu WIEDZIEĆ od razu, że TO TEN. bardzo rzadko mi się ktoś podoba, ale on jest po prostu spełnieniem moich marzeń, uwielbiam go za całokształt." fsajnie...chciałabym to znowu kiedys poczuc...

Gość hhhhhhh
nie wiem, czy aby na pewno do końca fajnie, bo w końcu jeszcze nic nie wiadomo, czy coś z tego będzie, a perypetie są mocno burzliwe ale ja tak lubię :) muszą być porywy serca

Gość Just Fontaine
Co Ci się w nim tak spodobało?

Gość noooooooow iec
I tak i nie. wszystko ma poza idealnym wyglądem, ale i tak nie wymienię na nikogo innego :D

Gość nolajaja
Tak. znalazłam. U mnie w ogole taka dziwna historia z moim ideałem... ehh :P:P

Gość co to znaczy???????????????
"Najlepsze to fakt, że dość późno na siebie trafilismy" :D ile lat 25 30 35 40 45 ?

Gość nolajaja
Moj ideał spotkałam, gdy byłam święcie przekonana, że nie chce się z nikim wiązać i że samotność jest fajna.. Zauważyłam go w tłumie i pomyślałam, że fajny facet, ale zaraz pojawiła się myśl, że on nie jest dla mnie.. bo ja taka szara mysz nie może mieć kogoś takiego.. Tydzien poźniej szczęście chciało, że spotkałam go w tym samym miejscu. Tanczyłam z mega sexowną kumpelą , a on podszedł do nas i zaczął z nami tańczyć. Pomyślałam, że to już koniec. Przyszedł z nią się pobawić i nie mam szans. Co się okazało .. On przyszedł zatańczyć ze mną !!!!! Zaczęliśmy rozmawiać , wymiana gg, tel. Całe noce przegadane... aż w końcu poprosił mnie , abyśmy zostali parą.. Facet ideał. Nigdy wczesniej nie mialam okazji poznać tak dobrego faceta :) Jestesmy juz kilka lat razem i uczucie nadal jest takie jak na początku, a nawet silniejsze ;):)

Gość taf taff
nie i nie znajde już bo jestem stara 25

Gość nolajaja
znam takie co pozniej znalazły i sa szczesliwe ... 25 lat i stara ? :P nie obrazaj mnie :P

Gość hhhhhhh
@Just Fontaine - poza tym, że spełnia moje najbardziej abstrakcyjne wymagania co do faceta (takie, które traktowałam żartobliwie i nie spodziewałam się, że może się coś takiego trafić w przyrodzie), to ma bardzo podobne poczucie humoru, jest uparty i nie daje sobą pomiatać. generalnie szukałam kogoś, kto będzie jak najbardziej podobny do mnie. przyznam, że z wyglądu jest mocno średni (5/10) i w dodatku raczej niski, ale jest to pierwszy raz, kiedy wygląd gra naprawdę drugorzędną rolę. za to uwielbiam jego głos, po prostu jest cudowny. a podsumowując - ma to mega gigantyczne niewypowiedziane COŚ, co kładzie mnie na łopatki.